2777
2789
عنوان

پای این رابطه میمونید یا نه

171 بازدید | 10 پست

۷ ماهه باهمیم. دو طرفس حس 

دانشجوییم شرایط ازدواج نیس سنتونم کمه من ۲۱ اون ۲۲

قراره رابطه ی طولانی بشه، سه الی چار ساله و بعد ازدواج اگر دچار تغییر حس نشیم البته

من ک فعلن خاستگاری ندارم داشتمم برام فرقی نمیکرد چون ازدواج سنتی خوشم نمیاد و الانم قصد ازدواج ندارم. 

بحث اینه ک درسته ک روانمو و تایممو برا رابطه چار ساله بذارم؟ 

کاربری دسته سه تا خواهره 🌱سعی خواهم کرد زنِ قدرت مندی باشم.آنچه که نکشد قوی ترت میکند🦋 ابعاد درون زن اعم از مادونا و آمازون را باهم خواهم داشت و این هدف من است نه دارایی و برازندگیِ من!... ب امید آزادی🕊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راستش اگه حست واقعی دوست داشتنه پس بمون و از لحظه لذت ببر اما اگه هدفت آیندس باید بهت بگم معلوم نیس تو آینده چی پیش میاد همه این دوستیا هم اول میگن ازدواج اما بعضیا ازدواج میکنن بعضیام ب ازدواج نمیرسه دیگ خودت باید انتخاب کنی 

چرا فکر کردی قراره حتما ۴ سال طول بکشه؟

از کجا معلوم همین فردا نیومد بگه نمیخوام دیگه؟

بعد اون چهارسال رو نری تو رابطه چیکار می‌خوای بکنی؟ تهش که همین تایم رو باید بذارم واسه شناخت خواستگار سنتی یا نه؟

.She's somebody , not some body.  

خب وقتی میگی خواستگار نداری پس چیزی هم از دست نمیدی اگه باهاش بمونی. سنتم کمه وقت برای ازدواج هست پس نگران نباش به نظرم. درستو بخون رابطه هم کنارش داشته باش تا وقتی ک جفتتون مستقل شدید و وضعیت بهتر شد

و خدایی که به شدت کافیست