2777
2789

بچه ها اگه اطرافتون خانواده ای رو ببینید که پدره به دختراش بگه داداشتون بعد من ارث شماها رو میکشه بالا ..چه فکری میکنید راجع به اون خواهرها و برادره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکری نمیکنم ب پدر میگم شما که متوجه شدی سهم دخترا رو بزن ب نامشون ولی نده دستشون بعد صدو بیست سال بعذ پدر ب مشکل نخورن

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

فکری نمیکنم ب پدر میگم شما که متوجه شدی سهم دخترا رو بزن ب نامشون ولی نده دستشون بعد صدو بیست سال بع ...

اینکارو هم میکنه 

ولی میخوام بدونم کسی از بیرون خانواده ایم جمله رو بشنوه چه فکری میکنه

اینکارو هم میکنه ولی میخوام بدونم کسی از بیرون خانواده ایم جمله رو بشنوه چه فکری میکنه

فکر خاصی نمیکنه ۹۹درصد پسرا اگه بتونن ارث خواهرا نمیدن

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

فکرمیکنه ببخشید داداشتون عوضیه

والا اینطوری هم نیست طفلک 

رو زن بابامون حساس بود فقط ،حرص می‌خورد که همه چیو داره میبره 

ولی اینطوری نیست سهم خواهراش رو بخوره 

ذهنیت بابام بد شده نسبت بهش