2777
2789
عنوان

تشخیص و شروع زندگی با خودشیفته

623 بازدید | 76 پست

سلام الان که دارم این تاپیکو میذارم حالم خیلی بده شوهرم که یکساله باهاش عقد کردم بعضی ویژگی های خودشیفته رو داره ، ولی عشق هست علاقه هست گذشت هست، خیلی حاد نیست ولی من تازه با مفهوم خودشیفته اشنا شدم حالم بشدت بده من تازه عقد کردم الان من نگران اینده هستم هر چی پست و متن در مورد خودشیفته میخونم جای امیدواری ندارن میترسم بیچاره بشم چیکار کنم ،تا الان همه چی خوب بود پیش مشاور رفتم از طریق ازمون یه چیزایی گفت که دلم ریخت ، روز و شب ندارم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یکیشو داشتمخیلی حاد بود دستکاری روانیم میکردسواستفاده میکرد ازمدارم جدا میشممنم ۱ ساله عقد بودم

وااای یعنی منم باید جدا بشم؟؟؟ یعنی بیچاره شدم؟؟ ترو خدا بگو چیکار میکرد عاصی شدی

وااای یعنی منم باید جدا بشم؟؟؟ یعنی بیچاره شدم؟؟ ترو خدا بگو چیکار میکرد عاصی شدی

نههه حالا شاید برا تا انقدر حاد نبود

من والا هر اتفاقی میفتاد هر گندی به زندگیمون میزد بازم مقصر من بودم

پدرمو دراورد

ازم سو استفاده مالی میکرد. دردش پول بود

تایپ اخرم دربارش گفتم

من یکیشو داشتمخیلی حاد بود دستکاری روانیم میکردسواستفاده میکرد ازمدارم جدا میشممنم ۱ ساله عقد بودم

برام حرف بزن اگه اذیت نمیشی چه طوری بود؟

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

خود شیفته درونگرا دو قطبی هر سه تاشو شوهر من داره هر کدومش عذاب

خدایااا...ببین من تا الان هیچی حس نمیکردم شاد بودم فقط از بدقولی هاش اذیت شدم که راضیم میکرد بعدش سر همین رفتم مشاور ازمون یانگ گرفت گفت احتمال زیاد خودشیفتس ...من چیکار الان نمیتونم باور کنم

مرد خودشیفته هر چی و برای خودش میپسنده برای زن نمیپسنده 

خودخواهه خودش میتونه هر کاری کنه اما بقیه نه اگرم نتونه کنترلت کنه متوصل به خشونت و بازی روانی و قهر و پرنسس بازی میشه 

همیشه حقتو میخوره با دروغ و  فریبکاری وعده های پوچ 

خودت متوجه میشی موجود خودخواه و زورگوییه و از زن ساده و مظلوم  باج میگیره 

نههه حالا شاید برا تا انقدر حاد نبودمن والا هر اتفاقی میفتاد هر گندی به زندگیمون میزد بازم مقصر من ب ...

از این میترسم بعدا خیلی بد بشه میدونی پول بهم میده مشکل مالی ندارم محبت میکنه فقط یه جاهایی بدقولی کرد که میگه اعتماد کن جبران میکنم ، بذار خودم تصمیم بگیرم ولی تو بعضی موارد همدلی داره 

برام حرف بزن اگه اذیت نمیشی چه طوری بود؟

ببین ی روز عاشق بود یه روز فارق

یه روز خانومش بودم  ی روز تهمت جن.سی میزد

به خانوادم تهمت میزد

اخرشم من مقصر بودم 

با محبتای کلامی فقط منو جذب میکرد فقط

چون میدونست خیلی روم تاثیر داره

ولی با همین محبتا ازم پول می‌گرفت 

همش منو با بقیه مقایسه میکرد

یلدایی و مراسمات دست رو چیزای گرون قیمت میذاشت

جدا از خودشیفتگیش خیلی بی فرهنگ بود خیلی

نههه حالا شاید برا تا انقدر حاد نبودمن والا هر اتفاقی میفتاد هر گندی به زندگیمون میزد بازم مقصر من ب ...

دقیققققا برا منم اینجوره حررات ندارم بخوابم حتی چون ببینه وودش خوابه منم باهاش خوابیدن بیدار میشه من باعث همه بدبختیاش میدونه و تو چی ا دیگه هم همینجور کلا منم دارم جدا میشم ولی اسی اگه شوعرت خوبه صرفا چرا سر خوندن یسری مسائل اینجوری داری فکر میکنی تعجب کردمااااا مهم عمل شوهرته  و اینکه چقدر اونجور باشه

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏

خدایااا...ببین من تا الان هیچی حس نمیکردم شاد بودم فقط از بدقولی هاش اذیت شدم که راضیم میکرد بعدش سر ...

وعده هایی پوچ میده که زمان بخره و وابستت کنه ؟

حرف و زبونبازی مرد ارزشی نداره عمل و رفتار و تلاش مردو ملاک قرار بده 

بخاطر همین مردا از همدیگه چک‌و ضمانت میگیرن 

از این میترسم بعدا خیلی بد بشه میدونی پول بهم میده مشکل مالی ندارم محبت میکنه فقط یه جاهایی بدقولی ک ...

بدقولی ک برا منم داشت

ولی اگ مشکلش فقط بدقولیه درستش کن

برا من حاد بود خواهر