خب من امسال برای بار دوم کنکور دادم سال اولی بود که پشت موندم . اولاش خوب بود ولی بعدش یکی از دوستام که واقعا حالمو بد میکنه سرو کلش پیدا شد . امسال بخاطر سرو صدا های خونمون رفتم پانسیون ولی اصا پانسیون نبود تازه این دوستمم اومد کلی حاشیه تو پانسیونمون بود بعدم درگیر حواشیای کنکور شدم و تا به خودم اومدم شده بود بهمن منم هیچ غلطی نکرده بودم کلا دیگه نوسانی خوندم سه ماه اخرم کلا ول کردم . 19 سالمه واقعا دیگه از خودم ترسیدم . نیمدونم پشت کنکور بمونم یا نه همه اطرافیانمم هی دو دلم میکنن که نمون دیوونه ای برو دانشگاه امسالم دوستای خانوادگیمون از خارج کشور میان اونام میدونستن من قراره پشت بمونم واقعا وضعیت بدیه قراره بیان بهمون سر بزنن دارم دیوونه میشم یه دلم میگه برم دانشگاه لیسانس بگیرم همراه دانشجویی کار بکنم بعد حالا اگه خواستم کنکور بدم یه دلمم میگه امسال پشت بمونم و همزمان کار کنم واقعا دیگه نمیتونم منت گذاشتن خانوادمو تحمل کنم اینقد امسال بحث پیش اومد هیشکی درکم نمیکنه از طرفی به نظرم دانشگاه رفتنه امسالم و دوباره کنکور دادنم بعد 4 سال فایده ای نداره و فقط اطلاف وقته ولی انگار فقط میخوام از جو خونه فرار کنم میشه بهم بگین چیکار کنم ؟ خیلی میترسم خواهرمم سال دیگه کنکور داره اون درسش خوبه میگه دندون میخواد اگه قبول بشه خیلی خانوادم بیشتر اذیتم میکنن . من دوس دارم قبول شه خیلیم رعایتشو میکنم ولی اوایل که من مونده بودم پشت کنکور نشسته بودم داشتم درس میخوندم از مدرسه اومد یه عالمه سرو صدا کرد وقتیم بهش گفتم ساکت شه گفت تو حسودی .... شما بودین با اینجور کسی چیکار میکردین ؟