2777
2789

بابای من دلش پاکه اصلا آدم بدی نیست ولی با توجه به تعریفایی که مامانم کرده چند وقتیه خیلی خیلی مشکوکم 

تعریف می‌کرد که روز عقد توی آرایشگاه ناخودآگاه زیر دست آرایشگر قفل کردم و نتونستم تکون بخورم جوری که امبولانس اومده و گفتن که خیلی عجیبه هیج وقت همچین چیزی نبوده یه سید میاد میبینه میگه این یه جریانی هست بی دلیل نیست چون مامانم تا اون موقع اونطوری نشده بوده اصلا و چند شب از عقدشون میگذره و گردنبندی که مادربزرگم ب مامانم داده و گفته ارثیه و  اینا میندازه گردنش کنار بابام که خوابه چشاشو باز میکنه میبینه بابام همون اندام رو داره ولی چهره اش مثل یه حیوان وحشی شده با گریه اینا رو تعریف می‌کرد مامانم میگفت یکبار گرگ یکبار عقاب و بقیه حیوان ها هر موقع این گردنبند رک مامانم گردن میندازه اینطوری میشه و سریع میرن پیش یه دعا نویس میگن که مامانم مشکلی نداره هر چی هست مشکل از بابامه و تاکید کرده که بابام آدم بسیار خوبیه ولی یکاری کردن که بابام اینطوری شده و هر چی هست از بین میبرن بابام خوب میشه مامانمم اون گردنبند رو پس میده به مادربزرگم ولی من مادربزرگم و یکی از عمه هام مشکوکن شاید باورتون نشه من و داداشم خیلی از چشماشون می‌ترسیم یه جوریه ولی بقیه اینطوری حس نمیکنن خیلیم بد دل و کینه ای هستن و بدشون از من و مامانم میاد حضوری بابامو دوست دارن ۱ سال بابام زنگ نزنه زنگ نمیزنن 

بابام الان حدود ۱۳ ساله مشکل اعصاب داره حالش اصلا خوب نیست همش باید استراحت کنه بخوابه مدتیه خودم هم کابوس وحشتناک میبینم که کاش اینطوری نبود کابوسایی که میشینم بغل مامانم زار میزنم باز دقیقا مثل مامانم شدم یه کسی که اندام یا حتی انگشتاش هم دقیقا مثل بابامه با لباس های بابام حتی ولی چهرش خیلی جوانه چند بار توی کابوسا گفتم تو کی هستی گفته من عشق سابق عمتم دقیقاااا همون عمم که من میترسم ازش 

به هر کی اینو گفتم گفتن خرافاتی شدی ولی جدی دارم روانی میشم دیگه شبا صدقه میذارم کنار قرآن میذارم کنارم باید یکی پیشم باشه😔

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️

مشکل زندگی مادرت و بقیتون از جایی شروع شد که به جای روانپزشک رفتن سراغ سید و دعانویس. 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آیت الکرسی زیاد بخون

زیاد میخونم قرآن کوچیک بیرون میرم میذارم توی کیفم ولی اخه اگر همچین چیزی باشه مگه ما جه گناهی کردیم 

جو خونمون خیلی بده همه مشکل روحی پیدا کردیم 

مشکل زندگی مادرت و بقیتون از جایی شروع شد که به جای روانپزشک رفتن سراغ سید و دعانویس.

روانپزشک هم رفتن و رفتیم ما خوب شدیم کم کم 

بابام هنوز خوب نشده اصلا 

بزرگترا گفتن که عادی نیست این چیزا و رفتن

از کدام استانی 

بقیه همه چیز از تقدیر بهشون رسید اما من حتی تقدیر هم از دربار غوث اعظم بهم رسید .منم ادنی غلام غوث اعظم .فقیرم بارگاه غوث اعظم. وسیله نیست ما را از دو عالم جز لطف و عطای غوث اعظم. غوث اعظم به من بی سر و سامان مدده قبله ایمان مدده کعبه دین مدده . امداد کن امداد کن از بند غم آزاد کن در دین و دنیا شاد کن یا غوث اعظم دستگیر.خاک بغدادت شود سرمه بیناییم پیر پیران مدده یا شه دستگیر مدده.غوث اعظم بنگر به حالم .الهی خیر گردانی به حق شاه جیلانی .🤲💚

زیاد میخونم قرآن کوچیک بیرون میرم میذارم توی کیفم ولی اخه اگر همچین چیزی باشه مگه ما جه گناهی کردیم ...

نگران نباش و به خدا توکل کن ایشالا که چیزی نیست ولی همیشه سعی کن بخونی آیت الکرسی رو 

عمت قبلا کسی تو زندگیش نبوده؟

خبر ندارم اصلا ولی هر جا میشینه به دروغ میگه داداشم منو به زور شوهر داد در صورتی که مدرک هست و همه هم میدونن عمم به خواست خودش ازدواج کزده معلومه کینه به دل داره معلوم نیست چشه