2777
2789
عنوان

میخوام اسممو عوض کنم

89 بازدید | 13 پست

26سالمه همینقد بگم که اسمم  خیلی قدیمیه و هر کی ازم میپرسه خجالت میکشم و روم نمیشه بگم دوس دارم عوض کنم و امروزی بذارم مراحلش چجوریه کجا باید برم چیا با خودم ببرم چقد طول میکشه 

در دنیایی که خدا همراه اول است هیچ کس تنها نیست♥️✨

اگه مذهبی باشه ثبت احوال عوض نمیکنه

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میری ثبت احوال درخواست میدی

اگر اسمت شامل اسمایی که منعی برای عوض کردن ندارن باشه فرمو پر میکنی تحویل میدی

((اگرم اسمت خیلی مذهبی و پر کاربرد باشه با یه وکیل مشورت کن!))

ممکنه یک ماه و نیم تا دو ماه برای تاییدش زمان ببره

تایید که شد

هزینشو پرداخت میکنی و اسمت توو سیستم ثبت احوال عوض میشه

بعدم میری دنبال تعویض شناسنامه و کارت ملی

💎🌱

واقعاااا؟چراااا

پسر داداشم ۱۵ سالشه اسمش مهدی ه دلش می‌خواست بزاره آرین که ثبت احوال نکرد

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
میری ثبت احوال درخواست میدیاگر اسمت شامل اسمایی که منعی برای عوض کردن ندارن باشه فرمو پر میکنی تحویل ...

مرسی عزیزم

پسر داداشم ۱۵ سالشه اسمش مهدی ه دلش می‌خواست بزاره آرین که ثبت احوال نکرد

ای بابا سخت شد که خو چرا قبول نمیکنن من واقعا اسمم خیلی قدیمی و خجالت میکشم از این موضوع

عزیزم خب اسمتو بگو

اسمم رباب الانم با خجالت گفتم  این اسمو پدربزرگم واسم گذاشته دلم میخواس یه اسم جدید و امروزی داشته باشم 

اسمم رباب الانم با خجالت گفتم این اسمو پدربزرگم واسم گذاشته دلم میخواس یه اسم جدید و امروزی داشته ب ...

والا به نظرم که اسمت قشنگه 

درد تموم نمیشه یاد بگیر باهاش زندگی کنی 

اسمم رباب الانم با خجالت گفتم این اسمو پدربزرگم واسم گذاشته دلم میخواس یه اسم جدید و امروزی داشته ب ...

عوض میکنن اسی

فقط باید حتما پیگیر باشی

اگ حالت با اسمت خوب نیست به نظرم عوضش کن

ای کاش پدر مادرا موقع انتخاب اسم دقت بیشتری به خرج بدن که بعدا بچه به درد سر نیفته

حق داری ببین این زیاد مذهبی نیست شاید عوض کنن ولی باید با وکیل مشورت کنین 

مرسی عزیزم

خواهش میکنم عزیزم

اسم شما فک نمیکنم ازون مذهبیای باشه که عوض نکنن

((نهایتش سخت گرفتن و اسم مورد علاقتو نذاشتن،بزار فاطمه ،زهرا،مریم،سارا

این اسما رو زود قبول میکنن))

ولی حتما عوض میکنن،اقدام کن و خودتو راحت کن🦋

💎🌱