2777
2789
عنوان

اگه بفهمین دخترتون معتاد شده چیکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 37 پست
بعد از گریه میبرمش دکتروای خدا چقد سخته برای هیچ پدر مادری نیاره خدا

متاسفم خیلی رفتارت اشتباهه

مثل کمپ اجباری 

اعتیاد وقتی ازبین میره ک خود ادم بخواد

💚خوشا صیدی که صیادش حسین است 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نتیجه کارت جز فرار یا خودکشی یا دوری دخترت از تو چیزی دیگه ای نخواهد بود

عزیزم مگه من قصابم یا بچم‌ گوسفند؟

بهتره پیامم و دوباره بخونی

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

عزیزم مگه من قصابم یا بچم‌ گوسفند؟بهتره پیامم و دوباره بخونی

عزیزم مبگم دعوای شدیدی که راه میندازی چه عواقبی داره چقدر اضطراب به اون میذه

داریم صحبت میکنیم دیگه وا

عزیزم مبگم دعوای شدیدی که راه میندازی چه عواقبی داره چقدر اضطراب به اون میذهداریم صحبت میکنیم دیگه و ...

کدوم دعوا😐

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

دمت گرم واقعا این درسته اعتیاد که با کتک و دعوا ازبین نمیره باید رفیقش بشی کم کم کمکش کنی کم کنه اعت ...

به معتاد جماعت نمیشه با محبت رفتار کرد رو بدی آستر اش هم‌میخواد 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

پوستش و میکنمدور از شوخی، نظارتم و روش بیشتر میکنم و خب چون یه محرکی بوده که اینو به اون سمت برده (د ...

اها عزیزم من اولش متن رو اضافه نکرده لودی خوندم 

الان خیلی دخترپسرای دانشجو میبینی سیگارین یا گل میکشن 

چقد بده یه دختر به سیگار معتاد بشه

اها عزیزم من اولش متن رو اضافه نکرده لودی خوندم الان خیلی دخترپسرای دانشجو میبینی سیگارین یا گل میکش ...

واقعا تو مغزم نمیگنجه

به نظرم باید قبل پیشگیری کاملا خط قرمزای خانواده و مواد مخدر و همه چی رو براش شرح بدیم، اگاهی کامل داشته باشه

که بدونه وقتی رفت طرفش چه عوارضی داره

که بدونه هر کاری دلش خواست بکنه ولی خارج از چارچوب و خط قرمز های خانواده نشه

من دوست صمیمی چند سالم سیگار و قلیون و مشروب از دستش نمیوفته، ولی خودم یه سیگار دست نگرفتم

چون احساس میکنم قلب مامانم میشکنه، به هر حال به من اعتماد داره

الهی که هیچ پدر و مادری همچین چیزی رو نبینن از بچه شون اما اگر این اتفاق بیفته فقط با یه برخورد درست و مادرانه و دلسوزانه شاید بشه درستش کرد و همچنین با کمک گرفتن از یه مشاور کاربلد که بتونه فرزند تو آکاه کنه از کاری که میکنه و  بهش بفهمونه که آینده ش با همچین کاری چطوری رو به تباهی میره  اون فرزند مطمعنا خبر نداره داره با دست خودش زندگی شو نابود میکنه  در واقع حل این مسئله خیلی سخته هم برا والدین هم برا خود اون بچه 

بنظر من کمبودی رو حس کرده که سمت مواد رفته باید بهش اطمینان داد در حد توان سعی می‌شه در رفع اون کمبودها ودر راس همه این کارها کمک طلبیدن از خداست