2777
2789

ایشالا جا میشه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جا شدن رو که نمیدونم ولی تو خونه خودت خیلی اذیت میشی بعدش فرش و وسایل و... رو باید یه دور بشوری، پذی ...

خواستیم تالار بگیریم ولی چون حاجی داریم گفتن احتمالا میرن استقبالشون و میان خونه میشه ۲ تا خرج 

خواستیم تالار بگیریم ولی چون حاجی داریم گفتن احتمالا میرن استقبالشون و میان خونه میشه ۲ تا خرج

خب قبلش زنگ می‌زدید به همه می‌گفتید فلان شب تالار برنامه داریم. دیگه خونه نمیومدن که

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

باید برای همون روزی که حاجی می‌رسید تالار می‌گرفتید ومیگفتین استقبال نداریم بیاید تالار 

الان که نشده پس مبل ووسیله بزرگ اگه هست ببر اتاق، رو فرش ها رو هم موقع غذا با ملافه و روفرشی بپوشون

قابلمه های کوچک رو هم جمع کن چون خیلیا میگن ظرف بده غذامونو ببریم دیگه ظرف رو نمیارن، چند تا ظرف یکبار مصرف بگیر 

باید برای همون روزی که حاجی می‌رسید تالار می‌گرفتید ومیگفتین استقبال نداریم بیاید تالار الان که نشده ...

باید تالار میگرفتیم اشتباه کردن

۲ تا طبقه اینجوریه

۱۴۰ نفریم کلا غذا از بیرون میگیریم میوه و شیرینی هم تو این باکس های پلاستیکی پک میکنیم ایشالا جاشون میشه 

اگر همسایه خوب دارید، زنونه مردونه کنید

غذا رو خونه خودتون بدید که خونه همسایه خیلی کثیف نشه

۷۰ نفر برای یک خونه خیلی زیاده

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
اگر همسایه خوب دارید، زنونه مردونه کنیدغذا رو خونه خودتون بدید که خونه همسایه خیلی کثیف نشه۷۰ نفر بر ...

تازه خونه همسایه هم ۷۰ نفر دیگه حساب کردیم   

به نظرت همه کسایی که دعوت کردیم میان؟

من دو بار تا الان توی خونه مهمونی با حدود همین تعدادبرگزار کردم

البته سالنم بزرگتره

مدیریتش هم سخته و نیاز به همکاری داره

البته بیشترین سختیش موقع شام بود که شما می گی شام رو از بیرون میاری ولی برای من مجبور بودم از میز ناهار خوری و اوپن آشپزخونه به عنوان میز سلف استفاده کنم که همه چی یکم توهم تو هم می شد و این رو دوست نداشتم

وسایل پذیرایی قبل از شام باید سریع جمع می شد تا شام چیده بشه بعد هم باید سریع بساط شام جمع میشد که وسایل پذیرایی بعد از شام چیده بشه

من دو بار تا الان توی خونه مهمونی با حدود همین تعدادبرگزار کردمالبته سالنم بزرگترهمدیریتش هم سخته و ...

پس احتمالا جا میشن ولی یکم بهم ریخته وتوهم توهم 

مرسی عزیزم لطف کردی 

بعد فکر میکنه همه این تعداد میان؟

پس احتمالا جا میشن ولی یکم بهم ریخته وتوهم توهم مرسی عزیزم لطف کردی بعد فکر میکنه همه این تعداد میان ...

راستش چون بعدش تالار دارید شاید همه نیان

از هر فامیل یا خانواده که دعوت کردید با اونی که راحت تر هستید بگید که بهتون خبر بدن کی میاد و کی نمیاد

الان دیگه همه باید شرایط رو درک کنند و میزبان رو سریعتر در جریان بذارن و این کاملا مرسوم شده