2777
2789
عنوان

کسی هست اینجا بتونه کمک کنه

74 بازدید | 7 پست

من تقریبا سه و نیم سال میش با پسری دوست هستیم که خیلی عاشق و دلباخته همدیگه بودیم ،من از بچگی عاشقش بودم و تقریبا یازده دوازده سالی میش .الان دو هفته میش سر ی دعوای خیلی کوچولو و بچگونه منو بلاک کرد و اصلا از بلاکی درم نمیاره ،

کسی میتونه با ی شماره ای ک خودم بهش بدم اکانت بسازه و با ذوست پسرم حرف بزنه به عنوان دختر ؟

میخام فقط باور کنه من نیستم به صدا و ی لحظه حرف زدن تون باهاش احتیاج دارم

خواهش میکنم خواهرانه کمک کنید 🙏اگه مقدور هست .خیلی حالم بده نمیدونم چرا ولم کرده و رفت 

دوستت نداره 

نمیخوادت

سخته بفهمی؟

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی سخته چون من بخاطرش تموم زندگی مو از دست دادم

مگه چیکار کردی؟ رابطه داشتی؟

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

فقط چند ساعت به عنوان اون دختر که باور کنه من نیستم بعدا خودم باهاش چت میکنم فقط در حد اینک باور کنه دختر دیگ ای هست .چندین سوال تو ذهنم هست میخام بهشون برسم .چرا ولم کرد میخام ب عنوان ی دختر دیگ ازش بپرسم تو رابطه هست یا ن .چون ب خودم طبیعتا همیش میگ تو شکاکی و رابطه ای ندارم و ..

همه کار هر کاری ب ذهنت برسه من براش صد نگذاشتم دویست گذاشتم خیلی سختمه بخوام اینجوری مث ی اشغال پرت ...

دلیل اینکه ولت کرده هم همین بوده

اگه رابطه داشتی  بدون که قرار نیست برگرده