moalem_mahraboon مدیر عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 205 عنوان هر وقت خواستین یک مرد رو بکشین🗡️ | مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 35 پست کارهایی که براتون کرده رو نادیده بگیرین یا کم اهمیت جلوه بدین دیگه اون مرد نه انگیزه داره نه انرژی 🙂 1404/03/21 | 09:09 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میتینطنی عضویت: 1402/06/28 تعداد پست: 3730 هروقت خواستین یه زن رو بکشین بگید عضو سایت بارداری وبچه داریم زن همونجا میمیره چیزی کع اگه درمورد شوهرم بفهمم صدق میکنه ،
moalem_mahraboon مدیر استارتر عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 205 چرا اینارو به زنت نمیگی ،به ما میگی؟ به اونم گفتم
declannn عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 1727 نادیده گرفتن کاراش یعنی له کردن غرورش من یه عالمه از کاراش تشکر کردم،هوایی شد الان میزنم تو سرش بهتر شده
alolololo عضویت: 1403/11/20 تعداد پست: 5333 حرفتون درسته ولی نه فقط برای مرد بلکه برای همه ....از هرکسی درهرجایگاهی که هست تشکرنشه و نادیده گرفته بشه له میشه، چه نقش همسر،مادر، پدر، فرزند، دوست و ....
moalem_mahraboon مدیر استارتر عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 205 هروقت خواستین یه زن رو بکشین بگید عضو سایت بارداری وبچه داریم زن همونجا میمیره چیزی کع اگه درمورد شو ... فعلا تنها چیزی که توس سایت نیست مطلب بارداریه همش شوهرم منو میزنه شوهرم اینطوریه مادرشوهرم اینه منم به درخواست همسرم گه گداری مطلب میخونم که یه سری چیزا بفهمم نه تویتاپیکی شرکت کردم زیاد نه چیزی واقعا هم برام مفید بوده اسنجا
fereshteh_mis عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 2505 بیشتر مردها اینجورین مگه اینکه مرد کم حرف باشه زنه هم پررو باشه اونجا که مولانا میگه: هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛ تا هر دو دروغ گفته باشیم
premium عضویت: 1401/01/18 تعداد پست: 5271 فعلا تنها چیزی که توس سایت نیست مطلب بارداریه همش شوهرم منو میزنه شوهرم اینطوریه مادرشوهرم اینه منم ... الان به در گفتید دیوار بشنوه؟ تاپیک زدید خانمتون ببینه😂😂همسر این کاربر توجه بیشتر کن به شوهرت کاراشو کم جلوه نده😁 « ویوا لا ویدا » « زنده باد زندگی» سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید
moalem_mahraboon مدیر استارتر عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 205 بیشتر مردها اینجورین مگه اینکه مرد کم حرف باشه زنه هم پررو باشه مگه کرد پر حرف هم داریم ؟ مردا همشون زیاد حرف نمیزنن
سارافینا عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 4533 حرفتون درسته ولی نه فقط برای مرد بلکه برای همه ....از هرکسی درهرجایگاهی که هست تشکرنشه و نادیده گرفت ... دقیقا فکر کن من با دو تا بچه کوچیک شاغل هم هستم ،شوهرم همیشه میگه تو همش خوابی تو هیچ کار نمی کنیپس کی میره سر کار کی بچه رو بزرگ می کنه سر درس و مشق بچه میشینه کی خونه رو جمع می کنه غذا درست می کنه و ظرف می شوره واقعا انرژی آدمو می گیرن با حرفاشون
fereshteh_mis عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 2505 حرفتون درسته ولی نه فقط برای مرد بلکه برای همه ....از هرکسی درهرجایگاهی که هست تشکرنشه و نادیده گرفت ... 👌👌👌دیگه طرف سرد میشه که دوباره لنجامش بده اونجا که مولانا میگه: هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛ تا هر دو دروغ گفته باشیم
fereshteh_mis عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 2505 مگه کرد پر حرف هم داریم ؟ مردا همشون زیاد حرف نمیزنن چرا داریم اونجا که مولانا میگه: هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛ تا هر دو دروغ گفته باشیم
fereshteh_mis عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 2505 پس اون مرد نیست دیگه 🤣 مردهایی که بین همکاراشون اختلاف میندازن .. اینجورین که متاسفانه اونجا که مولانا میگه: هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛ تا هر دو دروغ گفته باشیم