2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هروقت خواستین یه زن رو بکشین بگید عضو سایت بارداری وبچه داریم زن همونجا میمیره چیزی کع اگه درمورد شو ...

فعلا تنها چیزی که توس سایت نیست مطلب بارداریه 

همش شوهرم منو میزنه شوهرم اینطوریه مادرشوهرم اینه 

منم به درخواست همسرم گه گداری مطلب میخونم که یه سری چیزا بفهمم نه توی‌تاپیکی شرکت کردم زیاد نه چیزی واقعا هم برام مفید بوده اسنجا

بیشتر مردها اینجورین مگه اینکه مرد کم حرف باشه زنه هم پررو باشه

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

فعلا تنها چیزی که توس سایت نیست مطلب بارداریه همش شوهرم منو میزنه شوهرم اینطوریه مادرشوهرم اینه منم ...

الان به در گفتید دیوار بشنوه؟ تاپیک زدید خانمتون ببینه😂😂

همسر این کاربر 

توجه بیشتر کن به شوهرت کاراشو کم جلوه نده😁

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

حرفتون درسته ولی نه فقط برای مرد بلکه برای همه ....از هرکسی درهرجایگاهی که هست تشکرنشه و نادیده گرفت ...

دقیقا 

فکر کن من با دو تا بچه کوچیک شاغل هم هستم ،شوهرم همیشه میگه تو همش خوابی تو هیچ کار نمی کنی

پس کی میره سر کار کی بچه رو بزرگ می کنه سر درس و مشق بچه میشینه کی خونه رو جمع می کنه غذا درست می کنه و ظرف می شوره 

واقعا انرژی آدمو می گیرن با حرفاشون

حرفتون درسته ولی نه فقط برای مرد بلکه برای همه ....از هرکسی درهرجایگاهی که هست تشکرنشه و نادیده گرفت ...

👌👌👌دیگه طرف سرد میشه که دوباره لنجامش بده

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

مگه کرد پر حرف هم داریم ؟ مردا همشون زیاد حرف نمیزنن

چرا داریم

پس اون مرد نیست دیگه 🤣

مردهایی که بین همکاراشون اختلاف میندازن .. اینجورین که متاسفانه