2777
2789
عنوان

ترس و اضطراب

90 بازدید | 15 پست

من 28 سالمه شغل دارم خانوادم سالمن خداروشکر تا حدی دستم به دهنم میرسه عالی نیست شرایطم ولی سخت نمیگذره بهم اما اضطراب ول کنم نیس عین یه سایه سیاه رو همه ی اتفاقای خوب و بد زندگیم افتاده خسته شدم ازش......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا اینجوری ام که همه چی خوب و اوکی و نرماله وسط مهمونی ام همه چی رواله ولی من حالم بده یا مثلا نامزدم کلی کار بخاطرم میکنه ولی اصلا انگار نه انگار 

کاری ام کردی براش؟که بهتر بشه؟من حتی چندساله مشکل گوارش پیدا کردم

متاسفانه کاری نمیشه کرد یمدتم قرض اعصاب حتی خوردم ولی بی تاثیره 

منم زخم معده گرفتم و همیشه با معده ام درگیرم خیلی شعی میکنم ادم بیخیالی باشم ولی خب تغییر سخته همیشه

متاسفانه کاری نمیشه کرد یمدتم قرض اعصاب حتی خوردم ولی بی تاثیره منم زخم معده گرفتم و همیشه با معده ا ...

یه وقتا فکر میکنم فقط منم که اینجوری ام و این حسای بدو تجربه میکنم همش اطرافیان بهم میگن ناشکری ولی واقعا خودمم اذیت میشم دست خودم نیس  

یه وقتا فکر میکنم فقط منم که اینجوری ام و این حسای بدو تجربه میکنم همش اطرافیان بهم میگن ناشکری ولی ...

نه اتفاقا خیلیا اینطورن بنظرم شاید به ترومای بچگی و گذشته هم برمیگرده این ترس و استرس ولی سعی کن به چیزای خوب فکر کنی شکر گذاری کن و یادت نره که همه با یه مشکل دارن زندگی میکنن ولی شاید تو ازش خبر نداری و اینکه به این فکر کن که تهش هیچیه سخت نگیر و زندگی کن 

نه اتفاقا خیلیا اینطورن بنظرم شاید به ترومای بچگی و گذشته هم برمیگرده این ترس و استرس ولی سعی کن به ...

همش باید یکی باشه بهم اینارو یاداوری کنه وگرنه تو فکرای منفیم غرق میشم  شما خوابتم شده بهم بریزه؟

همش باید یکی باشه بهم اینارو یاداوری کنه وگرنه تو فکرای منفیم غرق میشم شما خوابتم شده بهم بریزه؟

طبیعیه چون ذهن انسان فراره به همههه چی فکر مکنه چه منفی چه مثبت ولی این تویی که وقتی افکارت منفی میشه سریع به یه چیز مثبت فک کن ب اینه چقد خانودم خوبه چقد کارم خوبه و درامد دارم و.... 

اره خب افکار سمی کل سیستم بدنو بهم میزنن