2777
2789
عنوان

خوردن خمیر دندون

84 بازدید | 12 پست

دیشب بچم یکم خمیر دندون خورد همون موقع دهنش باز میکرد میگفت حالت تهوع دارم منم تو همه چییییب حرص میخورم تو این مورد گفتم خب حتما طوری نیس 

ساعت چهار پاشد گفت دلم درد میکنه  سه سالشه ،بعدم رنگش زرد شده یه دوسه بار بالا اورد الان نیم ساعته خابیده چیکار کنم یعنی خوب شد یا ببرم دکتر 😭

میشه برای سلامتی اقا امام زمان و همه خانوادم یه صلوات بفرستید 😍 خدایا تو تنها تکیه گاهمی امیدم بعد خودت به خودته . دشمن شادم نکن مهربونم 
مگه چقدررر خورده

نمیدونم اخه کم نهایت یه نخود نمیدونم 

میشه برای سلامتی اقا امام زمان و همه خانوادم یه صلوات بفرستید 😍 خدایا تو تنها تکیه گاهمی امیدم بعد خودت به خودته . دشمن شادم نکن مهربونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنی از خمیر دندونه 

حس میکنم ویروس گرفته 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

فرستادم شوهرم براش شیر گرفت والا ازین پاکتی کوچیکا که با نی بخوره شیر هم یخ بود انگار یکمش خورد 

مطمئنی از خمیر دندونه حس میکنم ویروس گرفته

نه فک نکنم خودمم صبح یکم خمیر دندونارو خوردم حالت تهوع گرفتم سریع دهنم شستم ، مردشور منو ببرن بخدا برا هرچیزززز بیخودی خودمو میکشم دیشب نمیدونم چرا بی خیالی کردم

مگه خمیر دندون میتونه آدم مسموم کنخ؟

شانس من که باشه همه چیز خوبی اتفاق می افته

یکم؟ چقد؟ خمیر بچه ؟

ببین دوتاش بود من دیدم خمیر بچه دور دهنش مالیده 

ببین دوتاش بود من دیدم خمیر بچه دور دهنش مالیده

عزیزم خمیر دندون بچه هیچ ضرری نداره چون اکثر بچه ها موقع ی مسواک میخورنش . شاید از چیز دیگه بوده اگه هم از خمیر بوده  بالا آورده دیگه نگران نباش 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

وقتی خودتم متهوع بوده برات احتمالا باید بهش مشکوک باشی

روش نوشته دوسال به بالا ، حالا هرچی بود بالا اورده کاش تهوع قطع بشه