2777
2789

رو آقای قاضی کراش بودم هر وقت شروع میکرد چپ چپ نگام میکرد ..بعدش نصیحتم میکرد..منم میگفتم بشین سرجات فنچول ۱۴ ساله 😶

دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ده سالشه تازه 

اوایل شوهرم بغلم کرد بعد دیدیم اونم داره نگاهمون میکنه گفتیم بیا بغلمون محکم اومد من و بغل کرد و به شوهرم گفت تو برو ابجی من و داره و زبون داری کرد و یکم اخم و تخم😂😂

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

هر وقت ناراحتم یا دارم گریه میکنم میات بغلم میکنه و بعد میگه کی اذیتت کرده برم حسابشو برسم، بعد میره با اون فرد دعوا میکنه

دوسال ازم کوچیکتره

برای من غیرت یعنی اینن

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن 

سفر بودیم رفتم تو ماشین لباس عوض کنم بعد دوستای بابام و بچه هاشون هم بودن رفت چند تا شال آورد دور تا دور ماشین رو گرفت خودش هم پشت در وایساده تا کسی نیاد آخه بعضی وسیله هاشون پیش ما بود

یه بار دیگه هم پسر عموم به شوخی یه حرفی زد یه دفعه با مشت خوابوندتو دهنش کلی خوشحال شدم 😂💔

زیاده ولی این دو تا خوب بود

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

سال اول کنکورم پرستاری قبول شدم همه خونمون بودن داشتم به بقیه میگفتم یهو داداشم که اون موقع ۸ سالش بود با صدای بلند داد زد فکر کردی من غیرتم اجازه میده پرستار شی بری واسه مرد غریبه ها آمپول بزنی ببینیشون؟! 

طوری داد میزد رگ گردنش باد کرده بود😂😂

یه بارم کلاس چهارم بود رفتم مدرسه دنبالش اومدم بیرون کیفشو برداره بیاد یهو داشت با چند تا همکلاسی هاش دعوا میکردن یقشو پاره کرده بودن اونم با پا زده بود زیر میز چرا؟ چون هم کلاسی هاش به آقا گفته بودن چه خواهر خوشگلی داری😂😂❤❤

کاربر قدیمی هستم💕