2777
2789
عنوان

ناراحتی پدر ومادر شوهرم از من

8161 بازدید | 86 پست

مادرپدرشوهرم شهرستانن یک هفته اومدن خونمون مهمونی شوهرم دیروز سرهیچی منو از اتاق خواب انداخت بیرون گفت برو بیرون بخواب ،منم رفتم تو اتاق دیگمون یهو اومد بالاسرم بامشت زد تو پام یه جوری ک به زور راه میرم ، خیلی بدجورزدم بعدم با مامانش بحثش شد گفت بین بچه هات فرق میذاری وفلان ،خواستن برم اینقدر گریه والتماس کردم ک موندن ،بعد باباش بهم گفت تو به درد زندگی نمیخوری پسرمو بدبخت کردی همش به فکر خرید کردنی وسیله خونه بخری عوض کنی بریزی بپاشی در صورتی ک من همه چیزو خودم میخرم وهزار تاحرف دیگه ک واقعا قلبم شکسته ،بازم دیشب شام درست کردم رفتم بوسشون کردم گفتم ببخشید ب شوهرمم گفتم باهاشون روبوسی واشتی کنه،الان بیدارشدن جمع کردن برن مادرشوهرمم هرچی سوغاتی خریده بودم بهش دادم یه دونشو برنداشته بنظرشما من چه گناهی کردم این وسط

تاجاییکه من متوجه شدم تقصیر خودته عزیزم 

چرا الکی التماس میکنی نگهشون داری؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گناهت اینه به ک و ن ناشور ها اینقدر بها میدی

والا ما مادرشوهر خوب داریم اینجوری بها نمیدیم ک شما ب این خانواده مسخره در این حد بها میدی...

هم کتک میخوری هم التماسشون میکنی خب چی بگیم....خودت اینجوری پرو کردی همه زو

چرا میخوای بمونن؟! چرا انقد خودتو خورد میکنی؟؟ 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

خیلی بدبختم اینقدر دیروز باهاشون حرف زدم گریه کردم ،اینقدر شوهرم اذیتم میکنه گفتم شما خودتون نمیتونید یه ساعت تحملش کنید منه بدبخت دارم میسوزم توروخدا نرید افتادم ب پاشون ،ولی هرچی حرف از دهنشون دراومد بهم گفتن 

گناهت حماقت و ضعف شخصیتیته 

البته ببخشید رک گفت جور دگ نمیشد گفت

کسیه که خودشو حقیر میکنه چه انتظاری میخواد داشته باشه

حتی متنشو خوندم عصبی شدم از کارات

لطفا افراد مذهبی نیان تو تاپیک من نظر بدن، حتی تو تاپیکای دیگه هم برای من رپلای نزنن😊مچکرم

گفتم چون مهمونن با ناراحتی نرن

اینهمه بهت بی احترامی کردن توی خونه ی خودت 😐😐

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

اونا متوجه اختلاف تو و شوهرت شدن

دعواتون سر چی بود

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

چرا میخوای بمونن؟! چرا انقد خودتو خورد میکنی؟؟

خیلی ناراحت شدم گفتم با ناراحتی نرن خونشون چون میرفتن دیگه نمیومدن الانم میدونم برن دیگه نمیان باهامم حرف نمیزنن