2777
2789
عنوان

بنظرتون هک شدم

123 بازدید | 16 پست

امروز واتساپ تلگرام اینستاگرام متاترید و چند برنامه دیگه م الکی حذف شدن.. دو ساعت پیشم همکارم پیام داده ۱۰ بار زنگ زدی کارم داشتی؟ درصورتی من اصلا زنگ نزده بودم. چطوری بفهمم هک شدم یا نه

خدا منو ببین..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند روز پیش بردم خدمات موبایلی وی پی ان نصب کنه چند دقیقه ای دست اون بود. دیگه نه

ببین شاید همون ادم با شماره خودت اکانت تلگرام و واتساپ و نصب کرده  تو گوشیش چون نمیشه یهو کل گوشیت هک بشه همون ادم میتونه تلگرامت و یا واتساپت و حذف کنه 

Aşk mükemmel olmak zorunda değil, sadece gerçek olmalı❤

۱. داغ شدن غیرعادی گوشی وقتی استفاده خاصی نداری.
2. کند شدن گوشی ناگهانی و بدون دلیل.
3. مصرف زیاد باتری حتی وقتی استفاده نمی‌کنی.
4. نصب برنامه‌های عجیب که تو خودت نصبشون نکردی.
5. پیغام‌های عجیب و یا تماس به مخاطبانت از طرف تو.
6. افزایش مصرف اینترنت بدون دلیل خاصی.
7. خاموش و روشن شدن گوشی یا باز شدن برنامه‌ها خود به خود

۸. حذف برنامه ها بدون دلیل

راهکارش اینه که رمز هات رو عوض کن، تلگرام و اون برنامه ها رو دوباره نصب کن و وارد شو ولی این بار رمز دو مرحله ای بذار و بعد برو تو تنظیمات و از بین دستگاه‌های فعال ، مشکوک ها رو حذف کن.

حتما میشه💫  ✨🎀ته تغاری ام🎀✨️

۱. داغ شدن غیرعادی گوشی وقتی استفاده خاصی نداری.2. کند شدن گوشی ناگهانی و بدون دلیل.3. مصرف زیاد بات ...

باز ه سر هم به تعمیر کار گوشی نشون بدی بد نیست

حالا باید چیکار کنم بنظر شما.برا حساب بانکیم میترسم

چرا باید گوشیت و بدی دست یکی چند دقیقه بمونه خودت هم نگاه میکردی ببین چکار میکنه 

Aşk mükemmel olmak zorunda değil, sadece gerçek olmalı❤
چرا باید گوشیت و بدی دست یکی چند دقیقه بمونه خودت هم نگاه میکردی ببین چکار میکنه

اون پشت میز و من جلوی میز بودم. دیگه گوشیم دستش بود مثلا داشت وی پی ان نصب می‌کرد بعد از چند دقیقه گفت نصب شد و بهم دادش

خدا منو ببین..
ممنون عزیزم.. من فقط برا حساب بانکیم میترسم

خواهش میکنم، نترس انشالله که چیزی نشده، میتونی فعلا تا مشکل رو حل کنی رمز کارت ها رو اینترتی تغییر بدی.

نگران نباش شاید اصلا هک نشده باشی و گوشی ات دست کسی یا حالا بچه ای بوده باشه و اون این کار ها رو کرده باشه.