2777
2789

چرا هر چی زنا میگن باز اقایون ناراضین؟اگه مهریه بذاریم که پولکی هستیمو دنبال پول زوریم اگه نذاریم حتما عیب وایرادی داشتیم اگه همون مهریه رو بگیریم میشیم تیبا سوار اگه نگیریم پس لابد زیر سرمون بلند شده بوده...حق طلاق و حضانت و مسکن بگیریم که میگین فقط مونده قلاده بندازید گردنمون کار خونه اگر بکنیم که وظیفمونه نکنیم که زن زندگی نیستیم و بلد نیستیم کار نکنیم غر میزنن که ما از صبح تا شب کار کنیم بریزیم تو حلق تو کار بکنیم که خوشتون نمیاد تو محیط مردونه با هزارتا مرد سرکار داشته باشی بشین خونه بچه هات بزرگ کن پاک و منزه باشن که حوصلتون سر میره لوند باشن که میگین اینا رو از کجا بلد بودی خوب خونه بابات یاد گرفتی راهو چاهو من رشتم حقوقه و روزی هزاران بار اینارو میبینمو میشنوم خلاصه که شما خودتون بگید اقایون چه ازدواجی از نظرتون عادلانس؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۴تا سکه وسیله میگن جهازم نمیخواد بیاری با وام ازدواجت میگیرم خودم

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

پس دیگه چرا ازدواج کنه اون دختر خوب بمونه مجرد لذت زندگی را ببره

منم همینو میگم 

بعد ی سری دخترا میریزن سرت 

که نه تو درکی از ساخت زندگی نداری 

ما داریم زندگی رو با هم می‌سازیم 🤣🤣🤣🤣🤣

راستی یادم رفت بچه ها رو هم مادر زن بزرگ کنه تا زن بش فشار نیاد غر بزنه