خونه ی خواهرم بودیم یهو حرفی پیش اومد که شوهرم گفت سارا (ینی من )تا ساعت یازده میخوابه با تعجب نگاش کردم نتونستم هضم کنم که ضایه کردن من چه سودی براش داشت تا چندقه تو خودم بودم توقع نداشتم اما بعدش خودمو جموجور کردم خونه ک اومدیم بهش گفتم ناراحت شدم گفت شوخی کردم. شما بودین ناراحت نمیشدین؟؟
اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ما کل فامیل بعلاوه نی نی سایت میدونن که با بچهام تا یازده خوابیم 😁😁😁😁
انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
باید میگفتی اره وقتی تا ساعت هفت صبح مجبورم کارای شخصی کسی رو انجام بدم که خودش بلد نیست مجبورم یازده از خواب بیدارشم اگه چیزی گفت میخندیدی میگفتی شوخی کردم همسرم