2777
2789

اصن اون موقع همه چی بوی زندگی میداد

سریالا های عطاران

ماه رمضون

دورهمی

دانشگاه ها

نامه های عاشقونه..

صمیمتا یه جور دیگه بود:)

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقااااا

همه چی خوب بود..

کاش هیچوقت مدرن نمیشدیم جدی:) 

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

انگار زندگی همون موقع متوقف شد

اصن همه چی نو و تازه بود

بوی زندگی میومد

دلم تنگید..

تنها دوره ای ک از زندگیم راضی بودم اون دوره ی جنینی بود ک تو شکم مامانم بودم 😂

من اون موقع هم راضی نبودم 

داخل شکم مامانم پی پی کردم 

مجبور شدن ببرنش اتاق عمل 

از همون موقع داشتم میگفتم ریدم داخل این زندگی 

آره 😩

هعی:(

مشخصه اون دوره همه چیز بهتر بود و چون تمام خاطرات ما دهه ۶۰ و ۷۰ تو دهه ی ۸۰‌بوده میگیم بهترین بوده

اما ی چیز عجیب اینکه از سال ۹۸ انگار دنیا ی جور دیکه ای شده و افتاده رو دور تندددددد

من اون موقع هم راضی نبودم داخل شکم مامانم پی پی کردم مجبور شدن ببرنش اتاق عمل از همون موقع داشتم میگ ...

بببخشید واقعا

😂😂😂😂

مشخصه اون دوره همه چیز بهتر بود و چون تمام خاطرات ما دهه ۶۰ و ۷۰ تو دهه ی ۸۰‌بوده میگیم بهترین بودها ...

الان هیچی حالمون خوب نمیکنه...واقعا غمگینیم.. 

تنها دوره ای ک از زندگیم راضی بودم اون دوره ی جنینی بود ک تو شکم مامانم بودم 😂

من حتی اون موقع ام توی عذاب بودم 

پدر و مادرم خیلی تلاش کرده بودند از دستم راحت بشند اما نشده 😂💔

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲

فقط کلیپسش بد بود🤣

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒