2777
2789

رابطه ایی بینتون نیست البته ها

دخترعموتون باشه قبلش واستون مهم بود ولی بعد از صمیمی شدن دیگه مثل قبل مهم نیست🤧چطور میتونه مهم بودنشث بهز ب دست بیاره

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

دخترا ام همینن ، هیشکی همچین پارتنریو نمیخواد

ب عنوان پارتنر هم نه 

پسرعموم قبلا یجورایی بهم اهمیت میداد ولی از وقتی صمیمی شدم باهاش و شوخی میکنم ادم حسابم نمیکنه🤧

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب عنوان پارتنر هم نه پسرعموم قبلا یجورایی بهم اهمیت میداد ولی از وقتی صمیمی شدم باهاش و شوخی میکنم ا ...

چون اون رو حساب دخترعمو پسر عمو باهات گرم بود الان احساس کرده تو بهش علاقه داری ولی اون احتمالا نداره برا اینکه فکر بد نکنی یا وابسته نشی خودشو عقب کشیده عزیزم

یه دختر دایی دارم همینجوری هست 😅هرجا ببینمش راهمو کج می‌کنم درجا

چرا اخه؟

چون اون رو حساب دخترعمو پسر عمو باهات گرم بود الان احساس کرده تو بهش علاقه داری ولی اون احتمالا ندار ...

چطور میدونی اون حس کرده من بعش علاقه دارم؟

چون اون رو حساب دخترعمو پسر عمو باهات گرم بود الان احساس کرده تو بهش علاقه داری ولی اون احتمالا ندار ...

حالا اینا ب درک چکار کنم مثل قبل مهم شم واسش

چطور میدونی اون حس کرده من بعش علاقه دارم؟

نه من که نمیدونم ، فقط رفتارشو تحلیل کردم 

ببین شما خودت رو در نظر بگیر مثلا فکر کن به یکی اونقدر علاقه نداری که بخوای باهای وارد رابطه بشی برا همین کنارش خوده واقعیت هستی و راحتی اما احساس میکنی اون داره بهت نزدبک میشه ، چیکار میکنی ؟ قطعا ازش دور میشی 

برای اینکه نمیخوای که بیاد احساسشو بگه و تو با رد کردنش دلشو بشکنی بنابراین با سرد رفتار کردن میخوای بهش بفهمونی که دست نگهدار ...

شاید این چیزی که من فکر میکنم درست نباشه

حالا اینا ب درک چکار کنم مثل قبل مهم شم واسش

نباید کاری کنی فقط مثل قبل عادی باش نه دور شو ، و نه نزدیک ! 

پسر اگه واقعا بخواد بلاخره یه راهی پیدا میکنه 

قبل اینکه اعتراف کنه تو کاری نکن یا خودتو مشتاق نشون نده و اینکه منتظرش نباش و بهشم فکر نکن اگر تونستی 💘