سلام خوبید خسته نباشید من ۱۸ سالمه و کسی که میخوام باهاش ازدواج کنم ۲۴سالشه ماند وقتیه حدودا ۷ماهی است که با هم در ارتباطیم خانواده ها هم جریانن به خواستگاری من اومدن و من گفتم باید چند وقت با ایشون در ارتباط باشم تا بهتر بشناسم و قبول کردن و ما تلفنی در ارتباطیم اوایل بسیار رفتار خوب و شایسته ای داشتند اگر کاری میکردند که منو ناراحت کنند در ارامش و خوب و با مهربانی با من برخورد کرده و نمیذاشت ناراحت بمونم و زیاد نازمو میکشید و بهم اهمیت میداد و باهام خیلی خوب رفتار میکرد اما این اواخر رفتارش تغییر کرده وقتی ناراحتم اونم به جای اینکه از دلم دربیاره ناراحت میشه و اینکه دیگه مثل اول به خواسته هام اهمیت نمیده و تغییر رفتار داده لجبازی میکنه و زود عصبانی میشه و تا چیزی میشه و خودشو ناراحت میکنه وقتی هم میخوام درباره مشکل صحبت کنم بعد از اینکه اروم شد باهاش یا فقط میگه بس کن و نمیخواد دوباره بحث پیش بکشی و دعوا کنی یا اینکه وقتی میگم چرا وون رفتار کردی میگه باشه دیگه نمیکنم و قبول میکنه ولی باز هم انجام میده کارشو نمیدونم چیکار کنم دارم دیوونه میشم زیاد باهام دعوا میکنه مثل اوایل به حرفام گوش نمیده سر به خود شده من چیکار کنم کمکم کنید