2777
2789

چیی نیشم زده ینی ☹️

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تروخدا برو دکتر من همینجور شدم دوتا آمپول زدم

چی نیشت زده بود😭

اصن نمیدونم چیه یه نقطه ریز بود اول هی خارش داشت یهو اینجوری باد کرد

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

مطمئنید چیزی نیشتون زده؟بیشتر شبیه میخچه هس.

به جز هرزه ها هیچکس زیر چترتان و پرچمتان نخواهد ماند و ما تمام پاکان جهان را، از چنگ شما بیرون می‌آوریم.▪ما با شما عالَم را قسمت می‌کنیم.▪️پاکان عالم را از شما خواهیم گرفت و شما هرزه‌های ما را از ما خواهید گرفت؛▪️هرزه های ما برای شما و پاکان عالَم برای ما. اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل، پاکی هست، بالاخره از صفوف شما خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانه های ما، ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به شما خواهد پیوست. این قرار ما با شما.
بخدا گفت آمپول نزنم همه جای بدنم پخش میشه

الان دو سه روزه اینجوریه ها باید برم ینی؟

مطمئنید چیزی نیشتون زده؟بیشتر شبیه میخچه هس.

نه نیشه اخه شمال بودم بهد یه نقطه بود اول عزیزم یهو ورم کرد 

میخچه از کجاا اومد هوف😭

بله یکی عقرب نیش زد دیر رفت دستش قطع شد

نه عقرب و زنبور نبود اونجا شاید یه پشه عفونی چیزی بوده نه؟

برو دکتر تشخیص بده

مرسی عزیزدلم باشه صبح برم ببینم چی میگه درد میکنه دست میزنم بهش

نه نیشه اخه شمال بودم بهد یه نقطه بود اول عزیزم یهو ورم کرد میخچه از کجاا اومد هوف😭

آهان.اگه شمال بودین که طبیعیه.پشه های شمال بد میزنن.کسی هم که پوست و بدنش حساس باشن وحشتناک ورم می‌کنه 

به جز هرزه ها هیچکس زیر چترتان و پرچمتان نخواهد ماند و ما تمام پاکان جهان را، از چنگ شما بیرون می‌آوریم.▪ما با شما عالَم را قسمت می‌کنیم.▪️پاکان عالم را از شما خواهیم گرفت و شما هرزه‌های ما را از ما خواهید گرفت؛▪️هرزه های ما برای شما و پاکان عالَم برای ما. اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل، پاکی هست، بالاخره از صفوف شما خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانه های ما، ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به شما خواهد پیوست. این قرار ما با شما.