2777
2789
عنوان

بالای سر نوزادم نشستم باهر صدایی تموم تنم میلرزه

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 37 پست
وای توروخدا مواظب باش خوابتون نبره عزیزدلم براش حمد میخونم

دارم از استرس میمیرم 

کاش همون موقع بستری میکردم از عوارض داروش ترسیدم 

صدای رعدوبرق میاد تموم جونم میلرزه

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله که زود خوب خوب شه عزیزم . یه اية الکرسی براش بخون عزیزم

چشم

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

دعاکنید توروخدا چیزی نباشه

چقدر تو داری سختی میکشی دختر 

البته اینم بگم همه سختی دارنا من خودم داغونم اما تو دیگه واقعا اذیت میشی 

خداکنه همه چیز برات درست بشه نکنه چشم خوردی خودت یا بچه هات بمیرم برات 

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
مگه پرش دست تو بیداری اونم باترس تشنجه؟وای خدایا دکتر منو ترسونده شمااطلاعی دارید؟

نمیدونم عزیزم ایشالله که نبوده تشنج ولی بعضی وقتا با اینجور حالت ها خودشو نشون میده.... بازم پیش متخصص ببر حتما ایشالله که نیست ولی حتما هشیار باش تا صبح بالاسرش بیدار بمون

ایشالله چیزی نیست.... 

دارم از استرس میمیرم کاش همون موقع بستری میکردم از عوارض داروش ترسیدم صدای رعدوبرق میاد تموم جونم می ...

الهی بگردم من دقیقا حالت رو میفهمم ولی سعی کن آروم باشی هفتاد تا حمد شفا بخون هم خودت آروم میشی هم بچه

چقدر تو داری سختی میکشی دختر البته اینم بگم همه سختی دارنا من خودم داغونم اما تو دیگه واقعا اذیت میش ...

خدا نکنه دشمناتون بمیرن 

آخه میخوان چیه منو چشم بزنن دارو ندارم همین بچه هامن 

ولی درست میگی هیچ کسی دور اطرافم خیرخواهم نیست همشون راضین ب ناخوشیم

الهی بگردم من دقیقا حالت رو میفهمم ولی سعی کن آروم باشی هفتاد تا حمد شفا بخون هم خودت آروم میشی هم ب ...

چشم 

توروخدا دعام کن 

تورو به لحظه هایی که میگی دخترت تشنج کرد وچقدر سختی کشیدی قسمت میدم 

باچشم گریون مینویسم دعام کن 

خودم جهنم بچه ام چیزی نشه

خدا نکنه دشمناتون بمیرن آخه میخوان چیه منو چشم بزنن دارو ندارم همین بچه هامن ولی درست میگی هیچ کسی د ...

خب ببین الان ک ن 

از همون اول منظورمه میگم از اول چشم بد تو زندگیت بوده حتما آدمای تنگ نظر آدمای ب قول خودت بدخواه 

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
خب ببین الان ک ن از همون اول منظورمه میگم از اول چشم بد تو زندگیت بوده حتما آدمای تنگ نظر آدمای ب قو ...

بله زیادن متاسفانه

چشم توروخدا دعام کن تورو به لحظه هایی که میگی دخترت تشنج کرد وچقدر سختی کشیدی قسمت میدم باچشم گریون ...

الهی فدات شم عزیزم😭😭اینجوری نوشتی دقیقا حال اون روز خودم اومد جلو چشمم با گوشت و پوست و استخونم درک میکنم چه حالی داری و استرس داری

ببخشید توروخدا نمیخواستم استرس وارد کنم حالت رو بدتر کردم

فقط نگران شدم گفتم بگم مواظب باشی کوچولوی نازت زودتر خوب بشه

اصلا معلوم نیستش ایشالا تشنج نبوده بچه ی نوزاد پرش دست و اینا باصدا مخصوصا زیاد داره علت های مختلفی میتونه داشته باشه 

اگرم تب نداره اصلا نگران نباش

دختر من تبش خیلی بالا بود 41 درجه بود

بعدا هم که ایشالا کوچولوت خوب شد میبری پیش متخصص اونم ایشالا میگه هیچی نیست و خیالت راحت میشه

الهی فدات شم عزیزم😭😭اینجوری نوشتی دقیقا حال اون روز خودم اومد جلو چشمم با گوشت و پوست و استخونم در ...

💖💖

ببخشید توروخدا استرس بهت وارد کردم حلال کن یه لحظه حس کردم بچه ی خودم اینطور شده دلشوره گرفتم ایشالا ...

فداتشم عزیزم 

من ازت ممنونم که راهنمایی کردی 

من خودم حالم بده اصلا طاقت مریضی هیچ بچه ای رو ندارم چ برسه بچه خودم .بچه ها پاکن .معصومن.زبون ندارن بگن کجاشون درد میکنه 

میترسم تصمیم غلط من آینده شو خراب کنه 

ممنونم بابت دلداریت 

خدا دختر گلتو ازبلاها  حفظ کنه

فداتشم عزیزم من ازت ممنونم که راهنمایی کردی من خودم حالم بده اصلا طاقت مریضی هیچ بچه ای رو ندارم چ ب ...

عزیزدلم آره واقعا درست میگی بچه ها معصومن و واقعا آدم خیلی غصه میخوره مریضی شون رو میبینه.... مطمئنم که مادر خیلی خوب و دلسوزی هستی ودرست ترین تصمیم‌ها رو میگیری بهترین آینده رو برای بچه هات میسازی شک ندارم.

قربانت عزیزم خدا انشالله گل های باغ بهشت شمارو هم از جمیع بلایا حفظ کنه همچنین خودت رو❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️