2777
2789
عنوان

همگی بیاین

551 بازدید | 8 پست

سلام خواهر های گلم شبتون بخیر...لطفا کمکم کنین هر نظری راهنمایی دارین بگین...با شوهرم ۲ هفته میشه خیلی دعوا داریم کلا خونمون بهم ریخته بچه هام مثل دیونه شدن خودم عصبی دوس ندارن شوهرمو ببینم...میگن دعا اومده خونتون خیلی میترسم چکار کنم..کلا یه مدته تودم خیییلی عصبیم الان بیشتر شده

سوره جن رو صوتیش رو بلند پخش کن خونه ، اسفند دود کن و بگو چشم شنبه زا، یکشنبه زا ، دوشنبه زا، سه شنبهزا،چهارشنبه زا، پنجشنبهزا، جمعه رچزا و نازارو انداختم چهل همسایه دست راست چهل همسایه دست چپ ،چشم تمام مخلوقین رو انداختم بعد بسوزون توی اسفند دود کن و در آخر دور در ورودیخونه نمک بپاش و دور هر در وردی و چهار گوشه خونه سرکه بریز هر گوشه یک قاشق 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا مشکل و دعوا دارین توضح بده

بابا کلا عصبییم هممون دوتا بچه کوچیک دارم خونمون بهم ریخته اصلا دوست ندارم شوهرمو ببینم ...امشب تو مهمونی خونه داییش  بهم گفت من کلاه رفته سرم زن گرفتم...الان اومدیم میگه شوخی کردم...بخدا از نظر ظاهریم تعریف از خود نباشه از همشون سر ترم 

بابا کلا عصبییم هممون دوتا بچه کوچیک دارم خونمون بهم ریخته اصلا دوست ندارم شوهرمو ببینم ...امشب تو م ...

یه رفتارایی انجام میده اما قبلش فکر نمیکنه حتما.بایستی تحریمش کنی

ای کاش انسان قلبش با چهره اش یکی بود

یه رفتارایی انجام میده اما قبلش فکر نمیکنه حتما.بایستی تحریمش کنی

اره بخدا خیلی ناراحتم..خودمم افسردگی دارم امشب دیگه حالم خیلی بده...میگه گفتم که بخندیم اخه مگه میشه

اره بخدا خیلی ناراحتم..خودمم افسردگی دارم امشب دیگه حالم خیلی بده...میگه گفتم که بخندیم اخه مگه میشه

یعنی هنوز نمیدونه تو جمع نباید بهت بی احترامی کنه.بهش میگفتی خواهرشو مسخره کنه

ای کاش انسان قلبش با چهره اش یکی بود

یعنی هنوز نمیدونه تو جمع نباید بهت بی احترامی کنه.بهش میگفتی خواهرشو مسخره کنه

میدونی دقیقا چی گفت...امروز جشن اخر سال پیش دبستان پسرم بود و پسر جاریم

جاریم با ما اومده بود اونجا

میگفت همه زنا خوشکل مردا زشت فقط منو برادرم شانسمون اینجوریه کلاه رفته سرمون...خب میگم مگه من مسخره شماهام‌میگه گفتم که بخندن ...خیلی دلمو میشکنه