دقیقا منم همینطور.ارشد دانشگاه تهرانم با رتبه ۱ ورودی و خروجی.استعداد درخشانیم.دکترا هم قبول شدم راه ...
عزیزم برام جالبه شما بااین رتبه و استعداد اونم دانشگاه تهران چراباید منتظر آزمون فرهنگیان باشین؟یعنی تابحال شغلی پیدا نکردین یا اینقدر عاشق معلمی هستین؟! رشته تون مهندسی چی هست؟
من خودم سه سال قبل ، تو کنکور فرهنگیان ، مصاحبه رفتمهمه چی عالیفکر کنید با اون رتبه من فیزیوتراپی قب ...
درود بر شما
الآنم میگن که تو اصلاحیه رشتمونم اضافه میکنن بنظرت چرا؟ که بودجه سالانه مملکتو زیاد کنن حدود دو میلیون نفر شرکت میکنن هر کدوم حدود ۶۰۰ تومن میدن حساب کن میشه چند میلیارد ؟
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
عزیزم برام جالبه شما بااین رتبه و استعداد اونم دانشگاه تهران چراباید منتظر آزمون فرهنگیان باشین؟یعنی ...
من ده سال مدرس حق التدریس بودم تو دانشگاه دولتی گلم.ولی مسافت خیلی برام دور بود و درامد کمی داشت با این حال که خیلی واحد میدادم اما واقعا حق التدریس بیگاری بود تو دانشگاه.خودم عاشق معلمی هستم.اصلا فقط برای تدریس انگار به دنیا اومدم.الانم خصوصی شاگرد میگیرم ولی دلم میخواست رسمی جایی شاغل باشم.