2777
2789
عنوان

به نظر شما راز خوشبختیو موفقیت چیه

189 بازدید | 37 پست

هیچوقت نتونستم بفهممش

غیر از تلاش یک چیز ماورالطبیعه هم هست

نمیدونم چیه

بعضیا سمت هرچیزی و هرکاری میرن با کمترین تلاش بیشترین نتایجو میگیرن 

بعضیا هرکارررر میکنن هیچی پیش نمیره براشون

یکی میگه شانس یکی میگه قانون جذب یکی میگه نماز

من خودم نماز میخونم خیلیم اعتقاد دارم به خدا ولی اخه خیلیارو میبینم نماز نمیخونن ولی بازم خوش شانسن و همه چیز زندگیشون خوب پیش میره

من دنبال اون رازم اگر گسی بهش رسیده و میدونه 

نمیخوام اینارو بشنوم گه ظاهر زندگیشون

اینا گول مالیدن سر خودمون وگرنه ادم متوجه میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جواب سوالت :کتاب قانون جذب از راندا برن

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

انرژی مثبت ......حس خوب.......ارتعاش بالا

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

انگیزه زندگی داشتن 

خیلیا فقط جسما زنده هستن بدرد زندگی و موفقیت نمیخوره 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!