2777
2789

نمایشگاه بین الملی تهران سالن های بورس و بازارهای مالی رفته بودم و خانومی رو دیدم داخل سالن از غرفه ها دیدن میکردن .در نگاه اول ازش خوشم اومد .منم همین جوری غرفه ها میدیم بازم اتفاقی داخل سالن دیگه ای دیدم..آخرش که بیرون اومدم بازم اتفاقی داخل مسیرم دیدم

خیلی دوس داشتم جلو برم بهش پیشنهاد بدم ولی نتونستم

جرات نکردم و اینکه چی بگم و چطوری بگم

بهم راهنمایی بدین

من چطوری جلو میرفتم و چطوری پیشنهاد میدادم

ممنون از همه تون 

ته این اشنایی ها هیچی نیست. 

اگر قصد ازدواج دارید مردونه شماره خانواده بگیرید و خانوادگی برید خونه شون. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردونه قشنگ برو جلو

سلام خانم 

میتونم چند لحظه وقتتون رو بگیرم 

بعد بگو من از منش و زیبایی شما خوشم اومده میتونم شانس دعوت شما به یه کافه رو برای اشنایی بیشتر داشته باشم؟

حالا میگه یا اره یا نه

اگه گفت اره که هیچی 

اگه گفت نه 

دیگه یکم نگاهتو شیطون کن با لبخند

بگو 

نه قطعی یا نه نیاز به تلاشششش؟

روی اون تلاشش فوکوس کن

دیگه اگه واقعا ازت خوشش نیومده باشه میگه نه 

وگرنه یکم خوشش اومده باشه میاد

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

مرسی

خواهش میکنم

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

اول از همه، اگه واقعا می‌خوای جلو بری و حرفی بزنی، یه جمله ساده مثل "سلام، چطورید؟ من از غرفه‌ها دیدن میکردم و دیدم شما هم علاقه دارید" شروع کن. طبیعی و بی‌دروغ باش. بعد که یه کم صحبت کردید، می‌تونی پیشنهاد بدی. مهم اینه که خودتو راحت نشون بدی و نترسی. جرات پیدا کن و به خودت بگو که هیچ چیزی از دست نمیدی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

ببخشید خانم میتونم چند لحظه وقتتونو بگیرمحس کردم چهرتون برام آشناستمزاحم نباشم اگه میشه تو یه محیط خ ...

وایییی منو یاد خاطراتم انداختی!!! یه زمانی اینا رو واسه مخ زدن بهم میگفتن😄

منم اون لولیتا عروس حجله بسته/که شده حالا عروسک شکسته!!!