2777
2789

دلم بدجوری هوایی شده امشب 

چند ساله از خدا و امام حسین دورم😭😭💚

بیاید همه تعریف کنید بگید تا بقیه هم بیان بگن کمی حالم خوب بشه 🥹🫶💚

منم تعریف میکنم براتون هستید؟🥹بگید از خواب و معجزه ها از اموات هم بگید قبوله 

مجنون حسینم دلتنگ ابوالفضل 🖤ــ دانشجو مملکت ـ متولد 84---- خدایا قربونت برمممم اونقدر خجالتم نده می‌دونم چقدر منو دوست داری 🕋🕋😭😭😭❤️❤️❤️❤️❤️نه بخاطر نعمت های قشنگت  بلکه بخاطر اینکه خیلی بهم توجه داری 😭😭❤️❤️❤️❤️🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠

تاپیک بره روی دوازده صفحه شاید امام حسینم اومد به خوابم ناامیدم نکنید 🥺🤍

مجنون حسینم دلتنگ ابوالفضل 🖤ــ دانشجو مملکت ـ متولد 84---- خدایا قربونت برمممم اونقدر خجالتم نده می‌دونم چقدر منو دوست داری 🕋🕋😭😭😭❤️❤️❤️❤️❤️نه بخاطر نعمت های قشنگت  بلکه بخاطر اینکه خیلی بهم توجه داری 😭😭❤️❤️❤️❤️🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ک معجزه ندیدم ی دعا دارم اونو قبول کنن انچار معجزه ضده بعد میام اینجا تعریف میکنم ای خدا

انشالله عزیزم 

معجزه درمان بیماری از امام رضا ک همون موقع بهم داد ینی من بعد از مسافرت ب مشهد بلافاصله دکتر رفتم و همون هفته اول مشکلی ک دوسال حل نشد شروع کرد حل شدن

یه بار ۸ سالگی با خواهر دوقلوم رفتیم قم ما خیلی خسته شدیم رو پای مامانمون خوابمون برد بعد خواهرم یهو پاشد گفت خانومه کو؟ مامانم گفت کدوم؟ گفت همون ک بهم گوشواره طلا داد🥺🥺🥺

چند روز پیش که روز دحوالارض بود بدون اینکه بدونم همچین روزی وجود داره خواب دیدم رفتم کعبه برنده شدم از دیوار کعبه برم بالا و پاداشمم رفتن کنار حجر الاسود بود 🤍

معجزه درمان بیماری از امام رضا ک همون موقع بهم داد ینی من بعد از مسافرت ب مشهد بلافاصله دکتر رفتم و ...

عزیژم پس توروخدا برام دعا کن اسمم زینبه

به امید رسیدن به دو تا 

معجزه درمان بیماری از امام رضا ک همون موقع بهم داد ینی من بعد از مسافرت ب مشهد بلافاصله دکتر رفتم و ...

اخی چقدر قشنگ🥹🤍خوشا به حالت یه بار نشد برم حرم‌ امام رضا و گریه نکنم🥲🥲

من دایی کوچیکم پارسال فوت شد آدم خیلی خوب و فداکاری بود خیلی دل پاکی داشت کلی دفترچه داشت که شکرگذاری نوشته بود آدم مذهبی هم نبودا زیاد اهل شعر های مولانا و حافظ همه به خوبی با سن کمی که داشت ازش یاد میکردن ببین توی خواب یکی که اصلا نسبت فامیلی باهاش نداریم هم رفته و خیلی چیزا گفته به خواب پسرعموی مامانم میره میگه شهاب دستتو بده بریم میگه کجا منو میبری آخه من اینجام زن و بچه دارم داییم میخنده میگه دیونه من کا نمیخوام ببرمت پیش خودم اون کوه رو میبینی(یه کوهی توی روستامونه خیلی بلنده بهش میگن سلطان کوه)پشت اون کوه حضرت علیه دستتو بده تا بریم مشکلتو حل میکنه مطمئن باش و توی خواب میره همراهش 

و دقیقا مشکل خیلی بدی داشته پسر عموی مامانم و بعد از این خواب سریع رفع میشه

🤧