2777
2789
عنوان

کیا بشدت خجالتی هستن🥲

212 بازدید | 14 پست

کیا مث من بشدت خجالتی هستن یا بودن؟ اگه قبلا بودین و الان خوب شدین بگین چیکار کردین؟

من خیلی وضعم خرابه..تا یکی بهم زل بزنه سرخ و سفید میشم،تو جمعیت اصلا نمیتونم حرف بزنمو.. اینا باعث شد تو سه سال دبیرستان هیچ دوستی پیدا نکنم و بشدت دایره دوستام کمرنگه💔 و اصلا کسی منو جدی نمیگیره 

هعی😔خیلی بده

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍

من پیش یکی خجالتی بودم که... 

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هوم؟

پیش کسی که ازش خوشم میمود وقتی بود توی جمعی خجالتی میشدم

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

تو چقدر مث منی من تو مدرسه از کلاس اول هیچ دوستی نداشتم و کسی هم باور نمیکنه💔

خیلی عذاب اوره..ولی خدا یچی میده یچیزی دیگرو میگیره

من خجالتیم خیلی ولی خانواده وفامیل بشدت خوبی دارم و پدرومادرمم خیلی مهربونن.ـ

توهم احتمالا ی خوبی هایی تو زندگیت داری

میتونم بپرسم چیا؟

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍
خیلی عذاب اوره..ولی خدا یچی میده یچیزی دیگرو میگیرهمن خجالتیم خیلی ولی خانواده وفامیل بشدت خوبی دارم ...

چیزه خوبی تو زندگیم نمیبینم خانواده چندان خوبی هم ندارم ولی مامانم خیلی خوبه فقط

هم درونگرام هم خجالتیم هم اظطراب اجتماعی دارم به شدت دارم اذیت میشم وقتی میرم بیرون و آدما نگام میکنن به حدی قلبم تند میزنه که .... اصلا ممکنه یهو قش کنم ولی خب مجبورم با آدما ارتباط بگیرم الان وضعیتم بهتر شده از چند وقت دیگه ام باید برم سرکار ، درسته دست خودمون نیست اما نباید بزاریم جلوی فعالیت همیشگیمون و بگیره 

درد تموم نمیشه یاد بگیر باهاش زندگی کنی 

گاهی خجالتی بودن نیست یه اختلاله یا ریشه توبچگیت داره ممکنه شخشیت اجتنابی داشته باشی 

اعتمادینفس کم باید بری مشاورع

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

چیزه خوبی تو زندگیم نمیبینم خانواده چندان خوبی هم ندارم ولی مامانم خیلی خوبه فقط

احتمالا بجاش قیافه خوشگلی داری

چون من قیافمم معمولی رو به پایینه..

هم درونگرام هم خجالتیم هم اظطراب اجتماعی دارم به شدت دارم اذیت میشم وقتی میرم بیرون و آدما نگام میکن ...

دقیقا😔 کاش فقط ضربان قلب بود که خودمون فقط متوجه میشدیم من اینقدررر قرمز میشم که میشم لبو..همه میفهمن

ذاتیه..

احتمالا بجاش قیافه خوشگلی داریچون من قیافمم معمولی رو به پایینه..

چی بگم والا عزیزم هر کسی ی مشکلی داره 

ولی من با اینکه تو مدرسه یا جای دیگ ای دوستی چیزی نداشتم اصن مشکلی ندارم و برام اصن مهم نیستش

گاهی خجالتی بودن نیست یه اختلاله یا ریشه توبچگیت داره ممکنه شخشیت اجتنابی داشته باشی اعتمادینفس کم ب ...

و گاهی ذاتی و ژنتیکیه..مث وضعیت من

خجالتی بودن ژنتیکی رو میشه درمان کرد؟