کیا مث من بشدت خجالتی هستن یا بودن؟ اگه قبلا بودین و الان خوب شدین بگین چیکار کردین؟
من خیلی وضعم خرابه..تا یکی بهم زل بزنه سرخ و سفید میشم،تو جمعیت اصلا نمیتونم حرف بزنمو.. اینا باعث شد تو سه سال دبیرستان هیچ دوستی پیدا نکنم و بشدت دایره دوستام کمرنگه💔 و اصلا کسی منو جدی نمیگیره
هعی😔خیلی بده
دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هم درونگرام هم خجالتیم هم اظطراب اجتماعی دارم به شدت دارم اذیت میشم وقتی میرم بیرون و آدما نگام میکنن به حدی قلبم تند میزنه که .... اصلا ممکنه یهو قش کنم ولی خب مجبورم با آدما ارتباط بگیرم الان وضعیتم بهتر شده از چند وقت دیگه ام باید برم سرکار ، درسته دست خودمون نیست اما نباید بزاریم جلوی فعالیت همیشگیمون و بگیره