2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گذاشتم عزبزم ولی عکس ازگوگل هست انشالله فردا ازپای همسرم وخودم که دارم درمان میشم میزارم برات لایکت ...

مرسی گلی واقن انشالله برطرف بشن برا جفتتون عزیزمم فقط یرچیز دیگه به سن هم ربط داره یا برای هر دوره ممکنه پیش بیاد

همیشه یکم طول میکشه بیاد روسایت نمیدونم چرا تایپیکای بقیه هم دیدم اینطوریه

آره کند شده سایت کلا ولی اومد گل دیدم فرق داره انگار برای من بیشتر تورمه فک کنم واریس نباشه

مرسی گلی واقن انشالله برطرف بشن برا جفتتون عزیزمم فقط یرچیز دیگه به سن هم ربط داره یا برای هر دوره م ...

برای هرسنی ممکنه پیش بیاد من نداشتم دوساله میرم سرکارزیاد روپای وایمیسم اینطورشدم شوهرم33سالشه خودم20

انشالله نباشه عکس روبرام بفرست یاطب سنتی مورداعتمادیادکترنشون بده خیالت راحت شه

باشه عزیزم اگه شد براتون اگه تلگرام داشتین می‌فرستم چک کنین چند وقتیه ذهنمو مشغول کرده که نکنه واریس باشه

🥲💔سنمون کمه ولی ازقیافه پیرپیرم از زجرکشیدن و بدبختی

الهی🥲🫂

امیدوارم حال دل و زندگیت خوب بشه ازت وایب خوب گرفتم کلی انرژی مثبت بیشتر می‌فرستم برات به خاطر کمکت هم همینطور که مشکلاتتون هم رفع بشن🥲🤍🍓

#علل ودرمان واریس در طب سنتی🌿

#واریس یعنی

غلبه سودا و تیرگی خون و ریزش خون سرد ناشی از تغذیه و نوشیدنی سرد به پایین تنه

✓ درمان ریشه ای:

▫️پاکسازی خون بدن از کثیفی که همان خلط سودا است

▫️و پاکسازی کبد که منشا اصلی ایجاد مزاج سوداست.

واریس درمانی :

ورم _ بزرگ شدن _ گشاد شدن رگ را واریس گویند .

واریس در هر نقطه از بدن ( سر _ سردرد ، چشم ،… ، صورت ، … مری _ اختلال در بلع ، … ، دست ، … ، پا _ درد _ سنگینی _ ورم و حتی زخم در پاها … ، رحم ، واژن …، مقعد _ بواسیر ، ….بیضه _ واریکوسل … ) می تواند ایجاد شود .

واریس اگر پیشگیری نشود ممکن است منجر به درد …. ، لخته شدن خون و …شود.

‼️در صورتی که بیش از حد به رگ فشار وارد شود گاهی اوقات پاره می‌شود یا می‌ترکدو باعث خونریزی خواهد شد.

‼️گردش نامناسب خون که باعث تجمع مایعات در پاها شود، می‌‌تواند باعث به وجود آمدن زخم‌هایی شود که یا خوب نمی‌شوند یا دیر بهبود پیدا می‌‌کنند.

پیشگیری# 👇

❶بالا نگه داشتن پاها❷خودداری از پوشیدن لباس های تنگ❸جلوگیری از یبوست: یبوست یکی از مواردی است که می تواند سبب ایجاد یا تشدید واریس شود. لذا با مصرف میوه و سبزیجات و غذاهای حاوی فیبر کمک خوبی هست