2777
2789

ب درد نمیخوره 

کالسکه ی خوب بگیر اگه مسافرت میری زیاد 

ولی مارک دلیجان نگیر 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیا خریدی برا سیسمونی من چرا هیچ ذوقی ندارم البته جنسیتش رو قطعی نگفتن وسط چهار ماهم حس میکنم زمان د ...

منم اول پنج ماهگی ام هنوز چیزی نخریدم ولی کلا فقط چیزای ضروری میخوام بخرم 

منم اول پنج ماهگی ام هنوز چیزی نخریدم ولی کلا فقط چیزای ضروری میخوام بخرم

من بچه اولمه تخت و کمد اینا باید بگیرم ، البته کمد دیواری هست تو اون اتاق نمیدونم کمد هم بگیرم یا نه از یه طرف سیسمونی های اینستا و فامیلت رو میبینم میگم منم باید بخرم از یه طرف خونمون انقد وسایل زیر دست و پاست یه اتاق اضافی لازم داره چه برسه به پر کردن اتاقه

من بچه اولمه تخت و کمد اینا باید بگیرم ، البته کمد دیواری هست تو اون اتاق نمیدونم کمد هم بگیرم یا نه ...

منم نمیخوام تخت و کمد بخرم پنج سالگی براش میسازیم به سلیقه خودش همسرم نجاره‌ . اتاقش کمد دیواری داره برای همین فعلا نمیگیرم بنظرم اصلا کاری به بقیه نداشته باش اونچه که به صلاحته انجام بده

منم نمیخوام تخت و کمد بخرم پنج سالگی براش میسازیم به سلیقه خودش همسرم نجاره‌ . اتاقش کمد دیواری داره ...

تخت به نظرم از اینا خوبه که بعدا باز میشه به عنوان تخت نوجوان 

خب باید بخریم ولی نمیدونم هنوز سردر گمم نمیدونم چی خوبه چی احتیاج میشه چه مارکی به درد بخوره و الکی گرون نیست 

یا مثلا ای کاش بلد بودم بعضی چیزاشو خودم درست میکردم مثل چیزای نمدی یا سبد های بافتنی اینا 

[QUOTE=385159879]تخت به نظرم از اینا خوبه که بعدا باز میشه به عنوان تخت نوجوان  خب باید بخریم ولی نمیدونم هنوز ...[/QUOTE

اتفاقا سعی کن سبک مونته سوری بگیره بهتره و به خواب مستقل کودک کمک میکنه