2777
2789
عنوان

بیاین نظرتون مهمه

101 بازدید | 20 پست

خواهرم که ازدواج کرده و از لحاظ زیبایی از همسرش بهتره و بالاتره ..همیشه میگه هر دختری با پسر زیبا تر از خودش ازدواج کنه اشتباه می‌کنه و باید از مرد از خودمون بخصوص از نظر زیبایی پایین تر ازدواج کنیم که بهتره ...

منم گفتم نه ...گفت توام مثل فلانی میشی (فلانی یعنی دختر اقوام دورمون که میگن شوهرش از نظر زیبایی از خودش سر تره و حالا انگار نمی‌خواد دختره رو )منم خیلی ناراحت شدم گفتم من هنوز ازدواج نکردم اما چطور دلت میاد به من اینجوری بگی ..گفتم من زیبام و لیاقتمم پسر های زیبا هستن ولی گفت نه توام زیاد خوب نیستی ..تا حالا چند بار اینجوری بهم گفته ..خیلی اعتماد بنفسمو ریخته با این حرفاش ..بنظرتون چرا اینجوری میگه بهم ؟؟

یا با نظرش راجب نظریه شوهر پایین تر موافقین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون یه مدت برادرشوهرم خیلی به من نگاه میکرد و جاریم داغون شده بود

جدی میگی ؟؟یعنی تو انقد زییایی؟؟!

میتونی ظاهر خودتو جاریتو توصیف کنی ؟ازدواجشون سنتی بود؟

جدی میگی ؟؟یعنی تو انقد زییایی؟؟!میتونی ظاهر خودتو جاریتو توصیف کنی ؟ازدواجشون سنتی بود؟

نه من معمولیم

من تپلم و صورت گرد و آرایش میکنم و بد نیستم

جاریم لاغر و صورت کشیده و هیچوقت آرایش نمیکنه

ازدواج اونا عاشقانه بوده

نه من معمولیممن تپلم و صورت گرد و آرایش میکنم و بد نیستمجاریم لاغر و صورت کشیده و هیچوقت آرایش نمیکن ...

اما خیلیا هستن با صورت لاغر و کشیده جذابیتی دارن که هزار تا آدم تپل ندارن ..لابد جاریت به خودش نمی‌رسه .چه حسی داشتی برادر شوهرت نجات میکرد ؟اذیت نمیشدی ؟جاریتم متوجه شده بود باهات بد نشده بود؟

اما خیلیا هستن با صورت لاغر و کشیده جذابیتی دارن که هزار تا آدم تپل ندارن ..لابد جاریت به خودش نمی‌ر ...

بله نمیرسه به خودش

معذب میشدم ولی ترسیدم به شوهرم بگم شر بشه

جاریم ازم کینه به دل گرفت و رابطمون محدود شده

بله نمیرسه به خودشمعذب میشدم ولی ترسیدم به شوهرم بگم شر بشهجاریم ازم کینه به دل گرفت و رابطمون محدود ...

خیلی حس بدیه آدمی که نباید نگات کنه 😑آدم حالش ازشون بهم میخوره ...در تعجبم که عاشقانه ازدواج کردن و اینجوری شده🧐شوهر خودت چی اون خوشگله یاتو ؟

به نظرم خواهرتم ممکنه خودشم به دلایلی اعتماد به نفس پایین داشته باشه یا احساس رقابت کنه. ممکنه حرفاش از حسادت یا ترس باشه که نکنه کسی بهتر از خودش پیدا بشه. در مورد حرفش راجع به ازدواج با مرد پایین‌تر از نظر زیبایی، نظرم اینه که هر کسی باید با کسی ازدواج کنه که احساس راحتی و خوشبختی داشته باشه، نه اینکه بخواد بر اساس ظاهر انتخاب کنه. به حرفاش توجه نکن، خودتو بیشتر از اینا ارزشمند می‌دونی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!