2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اول وزنش کم کم بالا میرفت؟آخه من الان هفته ۳۷ هستم رفتم سونو گفته وزنش ۲۱۹۰ هست خیلی نگرانم مشکلی ...

اوایل که بچه وزن نمیگیره خیلی . وزن گیری تو ماه آخره . که من البته مچون ویار بدی داشتم تا شش ماه . لعدشم خوراکم خوب نبود وزن بچم کم شد. البته من بنا به دلایلی دوست داشتم کوچولو باشه.

نگران نباش عزیزم هیچ جای نگرانی نیست . ایننننن همه بچه کم وزن چیزی نشده که. همچین میان زبر و زرنگ میسن باورت نمیشه این اونه😍

اوایل که بچه وزن نمیگیره خیلی . وزن گیری تو ماه آخره . که من البته مچون ویار بدی داشتم تا شش ماه . ل ...

مرسی از دلگرمی که دادی ❤نه که اوایل وزنش خوب بالا میرفت الان نگران شدم ولی وزنش برام مهم نیست فقط خدا کنه مشکلی نباشه و دخترم سالم باشه 😔

مرسی از دلگرمی که دادی ❤نه که اوایل وزنش خوب بالا میرفت الان نگران شدم ولی وزنش برام مهم نیست فقط خد ...

وااااایییییی عزیزم از الان خودتو ناراحت نکن سر این چیزهای الکی. فقط خودتو اعصابتو تموم میکنی. قوی باش. این هدیه خدا و امانتش دست ماست. خودش هم محافظت میکنه ازش. انشاالله نی نی گلت سالم و صالح بیاد بغلت و همیشه سایتون ب6 خوشی بالا سرش باشه😍

وااااایییییی عزیزم از الان خودتو ناراحت نکن سر این چیزهای الکی. فقط خودتو اعصابتو تموم میکنی. قوی با ...

قربونت عزیزم ایشالا خدا دختر تورو هم برات حفظ کنه 😘

گریدت هم که خیلی خوب بوده ،راستی ابم زیاد بخود یک و نیم لیتر رو حتما بخور

فک کنم به خاطر آب نخوردنمه خیلی کم آب میخورم و اینکه چون عفونت داشتم امکان داره از اون هم باشه