2777
2789

از ازدواج بیشتر میترسم 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

توی21 هستم

قبلا شابد این فکرمیامد سراغم باتوجه ب اوضاع جامعه.

ی مدته بدجور دلم اشوبه نفهمیدم چیشد دلبستم الان جزاون کسی نمبخام حتی دیگه ب ازدواج فک نمیکنم 💔

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

من تنهام چیکار کنم؟؟؟؟؟؟سپردم بخودش

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

شاید باورت نشه اما این حس از بی نیازی به جنس مخالف اذیتم میکنه وقتی میبینم ۹۹ درصد دخترا همش درگیر موضوعات مربوط به پسر و شوهرن. نه که کلا گرایش نداشته باشم اما در حال حاضر به جز دردسر چیزی نمیبینم، مگر پسری باشه که تایپم باشه که حالا حالاها پیدا نمیشه

من تنهام چیکار کنم؟؟؟؟؟؟سپردم بخودش

من همیشه این تو ذهنمه تا سن شما تنها باشم ، به نظرم درست میاد جوون و تنها باشی. 

به نظرم خیلی خوبه آدم  رو خودش کار کنه و...

ولی  دلم میخواد نظر شما رو هم بدونم 

اشتباه فکر میکنم؟

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود

من همیشه این تو ذهنمه تا سن شما تنها باشم ، به نظرم درست میاد جوون و تنها باشی. به نظرم خیلی خوبه آد ...

کلا تنهایی خوب نیست تو هر سنی ولی از همنشین بد بهتره ..................من همیشه بخدا میگم کسی رو سرراهم بذار باهاش حالم خوب باشه....در کنار هم آرامش داشته باشیم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

درست میگید همنشین بد خیلی عذابه

من داشتم خیلی سخته الانمو بیشتر دوست دارم ولی یه همدم خوبم از خدا میخوام

من داشتم خیلی سخته الانمو بیشتر دوست دارم ولی یه همدم خوبم از خدا میخوام

انشاالله که بهترین ها نصیبتون میشه 

انرژی خوبتون از پشت گوشی هم معلومه 

شما لیاقتشو دارین

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود

انشاالله که بهترین ها نصیبتون میشه انرژی خوبتون از پشت گوشی هم معلومه شما لیاقتشو دارین

ایشالا اول برای شما ..................ممنون از انرژی مثبت شما دوست مجازی عزیز

کلا تنهایی خوب نیست تو هر سنی ولی از همنشین بد بهتره ..................من همیشه بخدا میگم کسی رو سرر ...

دقیقا

منم همیشه ازدواج خوب میخوام ولی:((((

لطفا برای ازدواجم با یک فرد مناسب  دعا کنید.