2777
2789

دختر خاله بی.شعور و بی شخصیت مامانم بغل ما از شانس بد ما و روزگار همسایمون شده کسی که نه از لول شخصیتی به ما میخوره نه هیچ چیزه دیگه ای از بد زمونه همسایمون شده دوساله آیفونشون خرابه نه درست میکنن نه کلید میسازن نفری داشته باشن هردفه وقت و بی وقت در ما رو زدن درو باز کنیم امروز  ما خواب بودیم اومده درو زده باز نکردیم بعدش دوباره اومده درو زده کلی بحث ک چرا درو باز نکردین و دعوا منم بعد اینه رفت کلی داد و بیداد کردم و باز اومده میگه با منی؟گفتم اره باتوام درو روش بستم 

کلی بعدشم فحش و اینا داد هیچی دیگه نگفتم

چقدر ادما میتونن عزت نفس خودشونو زیر سوال ببرن حیا و ابروشونو زیر پا بزارن

؟؟؟شما بگید جواب این ادما چیه؟؟؟؟؟

از حق خودمون باید دفاع کنیم چرا باید کسی فکر کنه ما خدنگشونیم؟

الان نگرانم که بابام با شوهرش درگیر نشه هرچند که شوهرشم پشتش در نیومد چون میشناستش!!!

شوهرش اگه پشتش نبود آیفون خراب شده شو درست میکرد یا یه کلید میداد دست زن احمقش

ولی در کل کار خوبی کردی

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی کلا دیگه درو باز نکنید براشون و اینکه اگر مزاحم شد  بگید خانم دیگه مزاحم ما نمیشیا وگرنه بد میبینی 

نبینم دفعه ی بعد زنگ یا در خونه ی ما رو بزتی 

و سر و صدا  هم اگر کرد جوابشو ندین

خششششن شدم 😂چون حقیقتا از مزاحمتای این شکلی متنفرررم

هیچی کلا دیگه درو باز نکنید براشون و اینکه اگر مزاحم شد بگید خانم دیگه مزاحم ما نمیشیا وگرنه بد میب ...

واقعا واقعا بعضیا بی شخصیتن بلا نسبت اصلا فرهنگ اپارتمان نشینی و  مسئولیت  پذیری  ندارن  بعد کلیم طلبکار بودددد!!!!

ی کاغذ بزنید دم در لطفا احترام خودتون حفظ کنید و زنگ خونه خودتون بزنید برای ورود ، مردم نوکر شما نیس ...

واقعا گل گفتی کیه که بفهمه؟.؟؟؟تازه کلیم طلبکاره بی شخصیت!!!

شوهرش اگه پشتش نبود آیفون خراب شده شو درست میکرد یا یه کلید میداد دست زن احمقشولی در کل کار خوبی کرد ...

دقیقا اصلا انقد بی مسئولیتن این زن و شوهررکه وای ب حال بچه هاشون !!!کیه که بفهمه؟؟؟اگ ما بودیم ده تا کلید میزدیم نفری

حیف ک شمارش ندارم انگار بلاکش میکردم

بعد میدونی چی جالبه؟؟؟ پدرم  اومده میگه کار من اشتباه بوده همیشه طرف دیگران و ناحق و باور داره که  باید با همه خوب بود!!!!!

بعد میدونی چی جالبه؟؟؟ پدرم اومده میگه کار من اشتباه بوده همیشه طرف دیگران و ناحق و باور داره که ب ...

بابات مظلومه میخواد میترسه از بحث کردن بی مورد میخواد مثلا دنباله بحثو کوتاه کنه ولی بوگو بابا دوران مردم داری گذشت اینا شالیته هستن رو بدی سوارت میشن