2777
2789
عنوان

میشه راهنمایی ام کنید

133 بازدید | 25 پست

یه پسری هست خیلی دوستش دارم شاید هم مناسب من نباشه ولی چون باهم رابطه داشتیم خیلی عاشقش شدم چند وقته که دیگه خسته شدم از بلاتکلیفی چند ماهی هم هست که کات ایم خیلی هم طولانیه الان دیگه خسته ام واقعا دلم می‌خواهد هم باهاش ازدواج کنم که اصلا جور نمیشه دلم میخواهد از طرفی هم فراموشش کنم چکار کنم بنظرتون دعا میکنم فراموش بشه ولی پشیمون میشم میخواهم یه نذری چله ای چیزی شروع بکنم تو رو خدا راهنمایی ام کنید بگید چکار بکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محیط ها ناسالم و غیر اعتماد هست  خیلی مراقب باشین آسیب نبینین روابط آزاد مخفی نداشته باشین تا 23سالگی اصلا نباید به ارتباط با جنس مخالف فکر کنه فقط هدف هاش درس و دانشگاه و موقعیت کاری

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

محیط ها ناسالم و غیر اعتماد هست خیلی مراقب باشین آسیب نبینین روابط آزاد مخفی نداشته باشین تا 23سالگ ...

دیگه دیره سه سال رابطه سمی رو گذروندم واقعا روانم بهم ریخته

دیگه دیره سه سال رابطه سمی رو گذروندم واقعا روانم بهم ریخته

هیچ وقت دیر نیس اتفاقا دارین بیهوده امروز و فرداتون فدای دیروزها اشتباهتون میکنین

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

میدونم دارم اشتباه میکنم

میدونم ها خالی آسیب رسان بوده هست دونستن با انجام عالیه  از احساس هوس هیجان دور بشین  عقل تفکر اراده پیش بیاد پای سجاده نزدیک بشین تا دور باشین از اینجور عادت رفتاری های اشتباه تون