2777
2789
عنوان

باردارم شوهرم واسه سومین بار کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 58 پست
کدوم قانون ،قانون هیچ وقت طرفدار زن نیس فقط تو ایران اینطوره

راست میگی نواقص قانون حمایت از خانواده و حقوق زن زیاده ولی بازم میشه یکمی اوصاع رو به سمت گوشمالی  پیش برد اگر خوب دادخواست بنویسه  و به تور قاصی درست بخوره 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

حداقل ای کاش بچت پسر باشه پسر باشه بزرگ بشه از ترس همون نمیتونه بزنت

یه همسایه‌ای داشتیم شوهرش همینجوری بود و جالب اینه که پسره وقتی بزرگ شد با بابا دوتایی مامانه رو کتک می‌زدن

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوستان عزیز طبق تجربم تو این سال‌ها توی نی‌نی سایت بهتون میگم که به هیچ عنوان استارتر ن شکایت می‌کنه ...

راس میگی دستو پامو بستن فقط باید تحمل کنم و بمیرم 

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

خب علت کتک زدن چیه سعی کن صبور باشی و رو مخش رژه نری وقتی عصبانیه سکوت بهترین کاره

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

راس میگی دستو پامو بستن فقط باید تحمل کنم و بمیرم

Ok

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
من الان خودم برادر داشتم بابام جرعت نمیکرد با مشت بزنه تو صورتم

کاش بود 

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

اسی این ک میکی کاش برادر داشتم 

من ن پدر دارم ی داداشم دارم ده ساله ندیدمش 

ببین رگ خاب شوهرت و پیدا کن 

کاربری دومه 😐😐🤐مامان کیان جون و کمند جون چون😍😍 نمیشد اسم کاربری موعوض کنم گفتم فرق نذارم بین بچه هام 🤣🤣

اخه زندگیم خراب میشه ابروم میره 😭

دقیقا از چه زندگی حرف میزنی؟؟؟ این بیشتر مردگیه تا زندگی؟؟!! 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏