2777
2789
عنوان

مهمون دارم بیاید

73 بازدید | 6 پست

سلام خانوما من یه مهمون دارم خیلی تو مخمه انتظار داره من روزی دو بار ببرمش بیرون بگردونمش اخه خب نمیشه آدم تا شامی ناهاری چیزی میپزه دیر میشه شوهرمم میره سر کار میاد خستس بعد مهمونه همش تو قیافس میبرمش بیرون میگه اخیییش دیشب ساعت ۱۱ میگفت بریم بیرون نمیای نیا 😑اخه ساعت ۱۱شب چجوری میشه یه زن با دوتا بچه بره بیرون😑😑😑 چکار کنم من

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستت وله 😂نه ساعت براش مهمه نه شبو روز

دوستم نیس زن داییمه وای خیلی رو مخمه همشم ایراد میگیره که وای جاروتو بده جارو بکشم وای آشغالا رو ببزم بزارم سر کوچه

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙

دوستم نیس زن داییمه وای خیلی رو مخمه همشم ایراد میگیره که وای جاروتو بده جارو بکشم وای آشغالا رو ببز ...

بده کار خونه رو انجام بده سرش گرم شه خسته شه دیگه هوای بیرون به سرش نزنه 😂😂