2777
2789
عنوان

جاریم فک کرد گوشی قطع شده ولی نشده بود و شنیدم پشت سرم چی گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 905 بازدید | 47 پست

اگه تا حالا شک داشتی پس ادم ساده ای هستی، من با جاریم بهتر از خواهرم برخورد داشتم اونم همینطور ولی من صادق بودم اون نبود، اون وقتی با خانواده شوهرش اختلاف میفتاد من پشت اون بودم ولی اون همیشه پشت منو خالی میکرد من میدونستم ولی نه تا این حد که خواستگار دخترم رفت پیشش تحقیق با وقاحت کامل پشت من ودخترم بد گفت ولی اونا اومدن وحرفشو باور نکردن ولی من دیگه اون ادم سابق نشدم باهاش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما هم مشابه این اتفاق برامون افتاد.آشناو دوستمون که خیییلی هم کمکش میکردیم پای تلفن بود مامانم یه کاری ازش خواست برامون انجام بده فک کرده بود قطع شده چنان ایش و ویشی کرده بود و ...که مامانم گفت این هیچ کاری برامون نمیکنه.چندساله هنوز که هنوزه دلمون باهاش صاف نشده.

انشاا.. برآوردگی حاجت دل تک تک شما نی نی سایتیای مهربون

من انقد مثبت اندیشم میگم شاید تو دلش چیزی نیست فقط از رو حسودیه چون خودمم تو خونه از بقیه حرف میزنم فقط در حد چند لحظه 

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

حالا شناختی خدا دستش برات رو کرد آفعین بشین سر جات بہ روش اصلا نیار چون بہ ضرر خودت تموم میشہ زیر ب ...

اخه نمیدونی این خوبه بود ببین بقیه چین 

انقد ناراحتم دیگه نمیخوام با هیچ کدوم از فامیل شوهر بیشتر از پنج دقیقه حرف بزنم

حتی فامیل خودم یا دوستام واقعا بهم شوک وارد شد

نه اونم من آدم محتاطی هستم هرچی نمیگم🫠

خب اینجا نمیشناسنت 

قضاوت نمیشی بشی هم مهم نی مجازیع

ولی اطرافیان اصلا قابل اعتماد نیستنننننن

یروزی موضوع رو میزنن تو سرت

یسنام🦋🌸

ای وای انگار منوگفتی

چندماه پیش با مثلا دوستم تلفنی حرف میزدیم....باهم صمیمی بودیم مثلااا!!بعدخدافظی تلفنو بدگذاشت قطع نشده بود داشت پشت سرم حرف میزد..😑 

منه ساده بهش خبربارداریموداده بودم الکی پشت تلفن خوشحال نشون میدادخودشو.... درحالی که خوشحال نبود ی حرفاااایی زد یادم نمیره فقط زود قط کردم دیگه نشنوم 

و دیگه ازچشمم افتاده!

کسیو که مثل خواهرم میدیدم یه حسود یه دشمن واقعی یه ماربود توآستینم!

ادم میمونه با کی صمیمی شه نه با همکار میشه صمیمی شد نه فامیل نه دوست پس کی میمونه😢

دلیل ناراحتی منم همینه به خدا 

اخه چن تا جمله گفت که فقط خودم میفهمم عمق فاجعه رو 

خب اینجا نمیشناسنت قضاوت نمیشی بشی هم مهم نی مجازیعولی اطرافیان اصلا قابل اعتماد نیستننننننیروزی موض ...

میدونم ولی از اینکه نمیشه پاک کرد خوشم نمیاد 

به سایتا هم نمیتونم اعتماد کنم 

به جز خانواده که والا به هیچ کدوم از اطرافیان نمیشه اعتماد کرد صمیمی شد همکارم یه جور صمیمی شده بود همچین تو کاسه ام گذاشت دیگه دارم رو خودم کار میکنم با هرکسی صمیمی نشم همه چی رو بریزم رو دایره

دلیل ناراحتی منم همینه به خدا اخه چن تا جمله گفت که فقط خودم میفهمم عمق فاجعه رو

ب جاری چ ربطی داره بچت چی باشه .حالا جاری منم همش بهم میگفت بچت دخترههه  من یه دختر دارم خیلی ذوق میکرد ک دومی هم دختربشه ولی پسرشد. حالا منم دلم میخاس ک پسربشه ولی خب خیلییی هم برام مهم نبود فقط از حرف بقیه ناراحت میشدم