2777
2789
عنوان

با پسر بی منطق چ کنیم

67 بازدید | 6 پست

یه دختری از یه خانواده ای پیشنهاد شد ب ما بعدش رفتیم برای اشنایی

ولی خیلی رفتارای عجیب غریب داشتن و اصلا ابرو و حیثیت براشون مهم نی

و حالا ما مخالفیم ولی نگفتیم اصلا نرو سمتش داداشم فقط از ظاهرش خوشش اومده...

الان ک فهمیده مخالفیم خیلی ناراحتو عصبانیه

میگ من دیگ عمرا ازدواج نمیکنم چیکار کنیم باهاش

یکی قشنگ تر براش پیدا کنین، یادش میره

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو باشه ازدواج نکن. هر چقدر بیشتر صحبت طرف بشه. داداشت بیشتر گرایش پیدا میکنه بهش 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

برخورد با یک فرد بی منطق . سعی کنید از بحث غیرضروری و طولانی پرهیز کنید، و به جای آن، خونسردی خود را حفظ کرده و با احترام واکنش نشان دهید. 
راهنمایی های بیشتر:
  • پذیرش:
    بپذیرید که ممکن است همه در مورد یک موضوع دیدگاه یکسانی نداشته باشند. 
  • خونسردی:
    خونسردی خود را حفظ کنید، حتی اگر فرد مقابل عصبانی یا پرخاشگر باشد. 
  • تامل:
    قبل از واکنش نشان دادن، کمی تامل کنید تا بتوانید به بهترین شکل ممکن پاسخ دهید. 
  • پیشرو باشید:
    به جای پیروی از بحث، پیشرو باشید و سعی کنید موضوع را به سمت یک نتیجه مثبت هدایت کنید. 
  • عدم تلاش برای تغییر دیدگاه:
    سعی نکنید دیدگاه فرد مقابل را تغییر دهید، زیرا این کار ممکن است بیشتر او را عصبانی کند و بحث را طولانی کند. 
  • حفظ عزت نفس:
    از عزت نفس خود دفاع کنید و اجازه ندهید فرد مقابل شما را تحقیر کند. 
  • عدم مقصر دانستن خود:
    بدانید که شما مقصر نیستید و نباید بخاطر رفتار غیرمنطقی دیگران احساس گناه یا پشیمانی داشته باشید. 
  • پرهیز از تحقیر:
    از تحقیر کردن متقابل پرهیز کنید، زیرا این کار فقط اوضاع را بدتر می کند. 
  • شناخت دلایل رفتار:
    تلاش کنید تا بفهمید چه چیزی باعث این رفتار غیرمنطقی شده است. 
  • پایان بحث:
    اگر بحث به سمت درگیری و عصبانیت پیش می‌رود، به آرامی بحث را خاتمه دهید. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!