2777
2789
عنوان

جاری ها شما هم اینطورین

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 62 پست

اسی ببین حتی میگفت مهریه من باید اندازه جاری بزرگه باشه. خودشو که هر روز به برادرشوهرم میگفت بیا خواستگاری با منی که نمیخواستم و سه بار جواب رد دادم مقایسه می‌کرد. مهریه من چون من جوابم منفی بود خب بالا گرفتن اینم میگفت منم همینقدر میخوام. 😒😒😒مگه من چیم از اون کمتر. دیگه آتلیه همه چی همه چی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو باید الان خوش حالی باشی دختر چرا حرص میخوری

حرص میخورم چون همه چیز کند اخرشم خوبه اون شد و بد ما گرچه برام مهم نیستن بخدا ولی بیشترین دلخوریم از شوهر نادونمه که نمیفهمید حرفا و رفتارای اونا از رو حسادت بتمن دعوا می‌کرد 

جاری من معتقد خانواده شوهرم زیادی برای من کردن من در رنج اونا نیستم😂

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

شایداون یه سری چیزامونده تودلش وناراحته بابت اونا

ببین خواهرشوهرم می گفت اینقدر که ما برای این طلا بردیم برای تو واون جاری نبردیم 

یا شوهر خواهرمم برای خواهرم خیلی طلا می آورد 

من باید اون دوره رو با الان مقایسه کنم 

ببین خواهرشوهرم می گفت اینقدر که ما برای این طلا بردیم برای تو واون جاری نبردیم یا شوهر خواهرمم برای ...

شخصیت هرکسی یه جوریه گلم خانواده شوهرم نصف نصف اون کارایی که براجاریم کردن برامن نکردن