2777
2789
عنوان

جاری ها شما هم اینطورین

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 62 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم دیدن منو نداره

همسن مادرمه منم همسن دخترشم

ولی دائم خودشو با من مقایسه میکنه

عروسی ۲۵ سال پیش خودشو با عروسی من که پارسال بود مقایسه میکرد

خونه هامونو  و .... همه چیو مقایسه میکنه

بچم به دنیا اومد حتی نیومد دیدنش نزاشت شوهرشم بیاد!!!!!

کاربری دوممه😊

والا این مدل ادما دیدم
خسته کننده و افسرده ان

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

من از روز اول حس بدی بهش داشتم ولی هی سرکوب کردم یهو به خودم اومدم دیدم ای دل غافل میخواد برام دردسر درست کنه تو خانواده همسرم منم باهاش قطع رابطه کردم وتمام

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

اون ۱۵سال قبل من ازدواج کرده بود

نمیدونم عزیزم من جاریم کلا باهام حرفی نمیزنه تهش سلام چطوری خداحافظ همین حتی پیام و زنگم نمیده دعوتم کنه به شوهرم میگه به من هیچی نمیگه بخاطر اینکاراش یکم روش حساسم ولی خب اینجوری تاحالا بهم نگفته 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
جاری ندارماحساس کردم شما تازه عقدی یه کمی طرف خوانواده همسرت هستی وگرنه ایشون چیز بدی نگفته فقط گلای ...

اخه هر دوره ای یه جوریه 

خانواده شوهرم برام یلدا آورد بد نبود 

رفتم از دوستم دیدم دیدم چه تزییناتی داره !

حالا من باید بشینم بگم برام کم گذاشتن 

کم تزینات کردن

باهم خوبیم؛گفته چه بلاها سرش اوردن منم رو درد و دل برداشت کردم نه حسودی؛جاری هم درده آدمه.

هم درد نیستا

حواستو بیشتر جمع کن

نه که بدبین باشی ولی حواس جمع باش

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
اخه هر دوره ای یه جوریه خانواده شوهرم برام یلدا آورد بد نبود رفتم از دوستم دیدم دیدم چه تزییناتی دار ...

بعضی افراد گلایه هاشون رو میگن برخی نمیگن و این تفاوت بین انسان هاست که اگر بپذیریم راحت تر زندگی میکنیم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
اون ۱۵سال قبل من ازدواج کرده بود

جاری های من خیلی خیلی بدتر هستند اهل طلسم و جادو و اینا وحشتناک هستند و حسادت شدیدی دارند و بدتر از اینا رو توی نامزدی گفتند بهمون متنفرم از هر سه تاشون

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .