2777
2789
عنوان

چرا اخههه🩸❓️

106 بازدید | 16 پست

من امروز برای اولین بار پریود شدم (تاپیک قبلم برید میفهمید)

مامانم خواب بود بیدارش کردم بهش گفتم بدون اینکه چیزی بگه گفت زود برو حموم البته با بداخلاقی نگفت گفتم حتما اگه از حموم دراومدم یخورده خوشحاله ،در که اومدم نوار رو بهم داد گفت برو بزار بعدشم گفت مرتب عوض کن که شلوارت کثیف نشه البته نه با بد اخلاقی گفت نه طوری بود که خوشحال باشه

و اینکه یه سوال داشتم هرچقدر یکبار خون خارج میشه؟😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به بدنت داره. برا بعضیا شدیده برا بعضیا کم.بین ۳ تا ۱۰ روز هم متغیره در هر فرد

نه عزیزم منظورم اینه که مثلا الا که خون خارج شد باز چقد دیگه خارج میشه آخه حدود ساعت ۶ بود که متوجه شدم الان خبری نیست

چندوقت یکبار که زمان نداره 

اما هردفعه عطسه کنی فکرمیکنی که آبشار فوران کرده در صورتی که اینجوری نیست و فقط حس هست 

مبارک باشه خانومی شدی برای خودت 

ما بجای مامانت میگیم 

🔹️🔷️ یوسف گمگشته بازآید به کنعان غم مخور🔹️🔷️💙🦋

خب نمیدونم بعضی از کاربرا میگفتن اگر روزی دخترمون پریود شد اینجوری و اونجوری البته من توقع اینجواونج ...

اها. عزیزم هرکسی یه اخلاقی داره یه نظری داره. اینجا رو بیخیال. زندگی واقعی رو بچسب. باز خوبه راهنماییت میکنه. مامان من فقط میگفت نمیدونم.خجالت میکشیدم بهش بگم. عقلش نمیرسید یه دختر نوجوون داره نواربهداشتی بخره. میگفتم از ده روز گذشته هنوز خونریزی دارم. میگفت من نمیدونم سر در نمیارم😐

اها. عزیزم هرکسی یه اخلاقی داره یه نظری داره. اینجا رو بیخیال. زندگی واقعی رو بچسب. باز خوبه راهنمای ...

بله بعضیا میگفتن که اصلا مادرمون اهمیت نمیداده بهمون هم بازم من مامانم حداقل راهنمایی کرد

نه عزیزم منظورم اینه که مثلا الا که خون خارج شد باز چقد دیگه خارج میشه آخه حدود ساعت ۶ بود که متوجه ...

اها. خب چون اولین بارته، کم میاد. ولی ساعت خاصی نداره. میاد دیگ. خون گاهی کم میادگاهی زیاده. موقع هایی زیاده ک شبش خوابیدی، خون توی رحم جمع شده. صبحش ک بیدار میشی، احتمال داره خون زیاد بیاد