2777
2789

دارم میترکم از چاقی

اشتهام ب شدتتتتتت زیاد

در این حد بگم روزانه فقط پنج شش تا بستنی میحورم

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سریعترین راه

افزایش پروتئین بجای کربوهیدرات 

بجای بستنی عدسی بخور 

اما غالبا این جور مواقع علت شیرینی خوردن اولا اعتیاد شده 

دوما مشکلاتی مثل کم بودن سرتونین 

مشکلات هورمونی 

لذا باید درمان اساسی بشه 

پنج تا بستنی خیلی بده ..خطر داره افت قند شدید کاردستت میده

باید یه چکاپ برید

رفتم

مشکلی نبود

فقط ویتامین دی یکم پایین بود دارو میخورم 

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
جلوی خودتو اصلا نمیگیری عزیزم رو ارادت کار کن یکمیه مدت که کم کم وعده هات و چیزایی که تو روز میخوری ...

باورت میشه مث مواد له له میزنم براش

میپرم میرم سر کوچه میحرم

نخورم حالم بد میشه

چیکار داری میکنی باخودت؟!پنج شیش تا بستنی در روز؟!

و مشکل اصلی اینجاست که فکر میکنی برای کاهش اشتها هم باید یه چیزی بخوری

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

سریعترین راهافزایش پروتئین بجای کربوهیدرات بجای بستنی عدسی بخور اما غالبا این جور مواقع علت شیرینی خ ...

دارو افسردگی سروتونین میخورم

در کل نه فقط شیرینیجات بلکه کلا غذا هم

اشتهام زیااااااد

چیکار داری میکنی باخودت؟!پنج شیش تا بستنی در روز؟!و مشکل اصلی اینجاست که فکر میکنی برای کاهش اشتها ه ...

غذامو ندیدی

دو بشقاب پرررر برنج

خو شت 

هر چی تو خونه باشه و نباشه

باورت میشه مث مواد له له میزنم براشمیپرم میرم سر کوچه میحرمنخورم حالم بد میشه

میگی ازمایش دادی مشکلی نداشتی دیگه پس این فقط اعتیاده

بنظر من که بجای مصرف قرص و دارو و معجون برای کم کردن اشتهات فقط باید مثل یه معتاد در حال ترک شروع کنی به کنار گذاشتن این چیزا

بستنی نهایت ماهی یه بار خورده بشه 5 تا تو روز وحشتناکه باور کن هزارتا اسیب جبران ناپذیر میزنه بهت

از ترک تنقلات و همین بستنی شروع کن سرتو با کاری گردم کن نخور به هیچ عنوان... نگو نمیتونم هرکی بخواد میتونه به خوش اندام شدن و کاهش وزن فرک کن

بعد یه مدت شروع کن به کم کردن وعده های غذاییت کم کم 

یه دکتر تغزیه هم شاید بری کمکت کنه برنامه بده

غذامو ندیدیدو بشقاب پرررر برنجخو شت هر چی تو خونه باشه و نباشه

هرچی بیشتر بخوری معدت بزرگ تر میشه وبیشتر میطلبه

کم کم کمش کن

مجردی؟

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

هرچی بیشتر بخوری معدت بزرگ تر میشه وبیشتر میطلبهکم کم کمش کنمجردی؟

نه

متاهل

دخت م هشت سالشع

اگر میتونی رژیم تک وعده خیلی خوبه من تو یک ماه تقریبا ده کیلو کم کردم

چی هس توضیح میدی

چی هس توضیح میدی

فست طولانی میشه تقریبا 

در روز بجز آب و قهوه و اینا چیزی نمیخوری فقط یه وعده غذا میخوره به انتخاب خودت میتونه شام باشه ناهار باشه 

من شام فقط میخوردم هفته ی یک بار هم ازاد بودم که بخورم در طول روز 

و حذف کامل قند مصنوعی 

به مرور معده کوچیک میشه و میل به شیرینی جات خیلی کم میشه من الان یه لقمه نون عسل بخورم حالت تهوع میگیرم از شدت شیرینیش