2777
2789
عنوان

همسایه بیخیال

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 37 پست
خب اگ میخای یا حساسی تو فکرتهپیام بده سلام عزیزم اگ لازم ندارین زودپز و بفرس امشب مهمون دارم لازم دا ...

صبرمیکنم فک کنم بگم زشته 

چون اصلا باهم رفتوامد نداریم درحد سلام علیکه و چندبار اونا برای گرفتن چیزی اومدن روزدن بهمون من اصلا

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون رووسایلام حساسم خیلی خوب نگه میدارم برااون

خودمم همینجورم من همسایه پایینمون سشوارمو برد دیدم یکهفته شد رفتم پس گرفتم چون زمستون هم بود ،اینقدرم که همه چیز گرون شده ادم حساس تر میشه

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
خودمم همینجورم من همسایه پایینمون سشوارمو برد دیدم یکهفته شد رفتم پس گرفتم چون زمستون هم بود ،اینقدر ...

اره دقیقا بعضیا ادم باید خودش بره دنبال وسایلاش

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

من باشم کلا نمیدم

یعنی اصلا همسایه رو نمیشناسم

اما حالا که دادی ، یکم صبر کن گلم 

شاید مثلا میخوان برای تشکر چیزی بذارن کنارش بیارن و الان مقدور نباشه براشون

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

من باشم کلا نمیدمیعنی اصلا همسایه رو نمیشناسماما حالا که دادی ، یکم صبر کن گلم شاید مثلا میخوان برای ...

اره خودمو شرمنده نکنم

رو مخته پیام بدهولی احتمالا تو فکرشه توش یچیزی بزاره بیارع

ببینم امانت دارخوبی نباشن سری بعد چیزی نمیدم

ن لازم ندارم اما میگم لازم نداره وسیلمو بیارم خونم دیگه

این عادت بیشتر ایرانیانه 

هرچی بگیرن واسه اوردنش زایمان میکنن بلانسبت ادم خوبا 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
رو مخته پیام بدهولی احتمالا تو فکرشه توش یچیزی بزاره بیارع

عمرا اکثرا یا سیم میکشن داخلش رو یا گربه شور میارن 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .