2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه ۲۶۰ هزار برای بار اول میدی بعدیا فکر کنم ۱۰۰ هزار برو تو سایت portaltvto

خب دیگه اینم میگه کار آدمین میگه ۲۴۰باید برای آموزش بدی نمیدونم اعتماد کنم یا نه

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
خب دیگه اینم میگه کار آدمین میگه ۲۴۰باید برای آموزش بدی نمیدونم اعتماد کنم یا نه

اعتماد نکن این سایت فنی حرفه ای هست که من برات فرستادم کلاسهای زیادی داره شهرتو انتخاب می‌کنی و کلاسها رو میبینی هر کدوم دوست داشتی ثبت‌نام می‌کنی اگه بلد نبودی برو کافینت

دلم می‌خواد یه کاری داشته باشم که بتونم تو خونه انجام بدم، بدون دردسر بیرون رفتن و هزینه‌های اضافی.
خیلی‌ها همین مشکل رو دارن، دنبال یه درآمد ثابت و خوبن که از خونه بشه داشت.

یه راه خیلی خوب و جدید که خیلی‌ها دارن امتحان می‌کنن، ترید کردن تو بازارهای مالی مثل ارز دیجیتال و بورس هست.
تو کانال یوتیوب IR_TRADE، آموزش‌های ساده و قدم‌به‌قدم هست که می‌تونی از صفر شروع کنی و کم کم درآمد آنلاین بسازی.

یه سر به IR_TRADE بزن، شاید همین راه حل تو باشه برای درامدزایی تو خونه.

سلام عزیزم تو تاپیک هات دیدم با دکتر کلانی عمل کردی میخواستم بدونم ایا راضی هستی؟دماغت خوب شده و مشکل تنفسی داری یا خیر و اینکه اقای دکتر رفتار‌ و برخوردشون خوبه در حالت کلی مشکل خاصی داشتی یا داری؟ممنون میشم راهنمایی کنی منم میخوام که با ایشون عمل کنم

سلام عزیزم تو تاپیک هات دیدم با دکتر کلانی عمل کردی میخواستم بدونم ایا راضی هستی؟دماغت خوب شده و مشک ...

سلام عزیزم خیالت راحت دکتر کلانی اخلاقش عالیه برای مریض وقت می‌ذاره من قبل عمل بینی آیم یه خرده انحراف داشت درست شد الان تنفس ام عالیه قبل عمل مشکل داشت دماغم عالی شده فقط زمان می‌بره ورم بخوابه بخصوص نوک بینی خیلی راضی ام خط کانتور هم دارم 

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔