2777
2789
عنوان

به نظرتون پسرا قلب دارن دلتنگ میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 58 پست
خوب قصدش یه چیز دیگه بود الانم میخاد خود عزیزی کنه

میگه بخدا من ادم بدی نیستم برا منم سخته منم بهت حس داشتم ولی مشکلاتی دارم که قسم میخوره تا ده ساله دیگه با هیشکی ازدواج نمیکنه

قصدش چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه بخدا من ادم بدی نیستم برا منم سخته منم بهت حس داشتم ولی مشکلاتی دارم که قسم میخوره تا ده ساله د ...

این میخاد شما التماسش کنی اول میخاست خامت کنه الان هم اینجوری گفته

میگه تا حالا تو عمرم دختری به خوبی و مهربونی تو ندیدم

خب الان میگه کات کنیم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
این میخاد شما التماسش کنی اول میخاست خامت کنه الان هم اینجوری گفته

ببخشید شما ک پسری ی سوال ازت میخواستم بپرسم ...

پسری ک از اینور حساسیت نشون میده استوری میزاره آدمای مهم زندگیمون و اینا ک همش درمورد منه ... از اینورم ۳ ..۴ روز پیام نده ... البته سر ی داستانی دیگ بهش پیام ندادم چون گفت میخام دوست بمونیم فقط .... خلاصه ی روز با توجه ی روز پیام نمیده معنیش پیه خیلیم مغروره 

ببخشید شما ک پسری ی سوال ازت میخواستم بپرسم ...پسری ک از اینور حساسیت نشون میده استوری میزاره آدمای ...

فقط میخاد بازی بده خیلی قصدی نداره رابطه جدی باشه وقتایی برا سرگرمی پیام‌بده

فقط میخاد بازی بده خیلی قصدی نداره رابطه جدی باشه وقتایی برا سرگرمی پیام‌بده

بازی روانی راه انداخته .. خودشم گفت من غیر قابل پیش بینیم منم دیگ بهش محل نمیدم ... ولی خیلی منو گیج کرده

چه جورینفک کنم به شانس ادما هم هست شایدم به ذات ادم رو به روتو فامیل ما که هر کدومشون با دختری بودن ...

دقیقا انگار به شانسه منم میشناسم آدم که پسره اومده گرفتش با وجود همه چالشا🫠هعب

بازی روانی راه انداخته .. خودشم گفت من غیر قابل پیش بینیم منم دیگ بهش محل نمیدم ... ولی خیلی منو گیج ...

کار خوبی کردی اینا سرشون جای دیگه گرمه یا هم متاهلن میگه من اگر جوابت ندادم یعنی غیر قابل پیش بینیم