2777
2789
عنوان

همسرم میگه تو آبروی آدمو میبری

4192 بازدید | 81 پست

آذر ۴۰۳ یه چیزی از دوران مجردی همسرم فهمیدم(رابطه جنسی و اینا نبود همون موقعام تاپیک زدم دربارش)،بعد خودش که برام تعریف نمیکرد هی منو میپیچوند.منم یه شب که خواب بود زنگ زدم به یکی از فامیلاش که دوستشم هست(همسنه با من)،کلی اصرار کردم که برام تعریف کنه جریانو.اونم تعریف کرد ولی ازم قول گرفت که به روی همسرم نیارم‌.که خب من رفتم گذاشتم کف دستش و به روش آوردم و دعوامون شد شدیدا و...

خب وقتی خودش برام نمیگف باید چی کار میکردم؟

میگه من دوست نداشتم تو بدونی

واسه چی آدم باید از زنش قایم کنه چیزیو؟

حالا امروز صبح میخواس یه چیزیو برام تعریف کنه،تیکه انداخت که خودم ظهر میام برات میگم،به فامیلام زنگ نزن تا اون موقع لطفا🫤ولت کنن آبروی آدمو میبری.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما بودین اگه طرف هی مقاومت میکرد که یه چیزیو براتون بگه از کنجکاوی نمی ترکیدین؟

اگه هم میترکیدم از یکی دیگه که دوست و فامیل همسرمه نمی‌پرسیدم

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…