2777
2789

اگه یکسال باشه ک باهم باشین بعد تو درمورد خیلی چیزا بهش گفته باشی و حتی درمورد کیس هایی ک مادرت برای ازدواج با برادرت معرفی میکنه(فامیل هم باشین)بعد یه روز بهتون زنگ بزنه بگه امشب عقد داداشمه بگی جدی چقد یهویی .اصلا درموردش نگفته بودی اونم بگه اره خودمم تازه الان فهمیدم(!!!) درصورتیکه ک باخانوادش زندگی میکنه مگه ممکنه نفهمیده باشه

میدونم عضو خانوادشون نیستم میدونم زنش نیستم اما احساس غریب بودن بهم دست داده گفتم حتما دوروز دیگم زنگ میزنی میگی امشب عقد خودمه گفت نه من هنوز خبری نیست!!!(خیلیم ادعای دوست داشتن میکنه و ما قراری برای ازدواج نداریم) اما فک میکردم نزدیک ترین ادم ب همدیگه هستیم

میکشم کنار 

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب باید بگم شما اشتباه کردی که از همه چیز خانواده ت صحبت کردی نه ایشون

من از همه چیز صحبت نکردم ولی دلیلی نمیدیدم اگه برادرم بخاد ازدواج کنه تا روز اخر ب ایشون نگم

ینی تمومش میکنیمنم همین قصد رو دارم

اگه شک کنم جایی تو زندگیش ندارم بله صدر صد

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

میخام بذارم عقد برادرش تموم بشه بعد بهش بگم دیگ تمومه

بهترین کار ممکن

حقیقتا اگه مهم بودی ازت قایم نمیکرد‌بعدشم میگفت قصدش ازدواجه نه هیچی

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕