2777
2789
عنوان

چرا این تاپیکه اینطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 20 پست
نامزدی دوره شناخته تجربه شخصیم عروس داییم از ب بسم الله نگفته شروع کرد ب ایراد گرفتن همه گفتن جواد ...

همش قیافه ش اینطوریه😒

ن مال ن کمال ن جمال فقط شانس 

قشنگ افتاده تو ظرف عسل 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نامزدی دوره شناخته تجربه شخصیم عروس داییم از ب بسم الله نگفته شروع کرد ب ایراد گرفتن همه گفتن جواد ...

عزیزم آدم تا آدم فرق داره، شما اون فرد رو میشناسید، آیا چون صرفا چون چهار تا ایراد روی وسایل گذاشته به این معنیه که ملت باید مقوله‌ی جدایی بنویسن؟ 

عزیزم آدم تا آدم فرق داره، شما اون فرد رو میشناسید، آیا چون صرفا چون چهار تا ایراد روی وسایل گذاشته ...

ن من کار ب نظر بقیه ندارم کلا میگم زمان شناخته اگه میبینی تفاهم ندارید و نمی تونید تحمل کنید خودتونو اذیت نکنید 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

ن من کار ب نظر بقیه ندارم کلا میگم زمان شناخته اگه میبینی تفاهم ندارید و نمی تونید تحمل کنید خودتونو ...

اره، دوره نامزدی زمان شناخت هست اگه کنار نیان بهتره جدا بشن چون توی زندگی به هزار تا مشکل سخت تر می رسن، حداقل با تفاهم شروع کنن

مشکل من این بود که مردم خیلی حسود بودن، یعنی سعی نمی کردن راه حل بدن یا امیدوار باشن که این آقا و خانم خوشبخت بشن، فقط میگفتن کات کنید😐😐