2777
2789
منم خیلی وقتا تاپیک نمیزنم ک اگه یوقت شناساییی شدم ابروم نره🤣

دقیقا😂😂

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اجازه استارتر از کاربرای عزیز درخواست میکنم اگر اطلاعات روانشناسیتون بالا هست یا با مسائل روانی د ...

پسر خوب

زیاد حساسی فقط

درس بخون کارکن اصلا

یحوری خودتو مشغول کن زیاد فکرنکنی

زیادم باگوشی ور نرو

همین گوشی خودش استرس میاره

نمیگن ازخودت کار بکش شبا خسته میشی خودت خوابت میاد

کم خوابی  تنهایی اینا سمه

برو تو جمع بشین حرف بزن

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

میتونس حرفای خصوصی نزنه.. من اصولا اونایی ک میگن کسی منو اینجا نشناسه رو درک نمیکنم . احتمالا میان ف ...

خب کسیو ندارن اینجا درد و دل میکنن! این همه از شوهرشون گله میکنن معلونه دوس ندارن کسی بیینه

پسر خوبزیاد حساسی فقطدرس بخون کارکن اصلایحوری خودتو مشغول کن زیاد فکرنکنیزیادم باگوشی ور نروهمین گوش ...

میدونم چی میگین ولی خیلی مشکلاتم پیچیده و زیاده هرکدومشون یه داستان داره حالا ممنون میشم اگه برین

بابا تعلیق بشی فقط نمیتونی پیام بذاری لایک کنیالکی آبرو خودتم نبر

الان حالت بهتره🙂😔منم یک سالی میشه نمازنمیخونم دیگه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

میدونم چی میگین ولی خیلی مشکلاتم پیچیده و زیاده هرکدومشون یه داستان داره حالا ممنون میشم اگه برین

خوندم حرفاتو

صبح ها زود بیدار شدن عالیه شب ساعت ۹نشده آدم مست خواب مبشه

اره واقعا